Ιταλία: Σύλληψη Ιταλού και δύο Αλβανών για 23 κιλά κοκαΐνης και 3,5 κιλά ηρωίνης

Ιταλία: Σύλληψη Ιταλού και δύο Αλβανών για 23 κιλά κοκαΐνης και 3,5 κιλά ηρωίνης

Η αστυνομία του Μιλάνου συνέλαβε έναν 31χρονο Ιταλό και δύο Αλβανούς υπηκόους, ηλικίας 42 και 39 ετών, κατηγορούμενους για διακίνηση ναρκωτικών.

Σε μια ειδική επιχείρηση, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 31χρονο να φεύγει από ένα γκαράζ στο Lainate με το αυτοκίνητό του. Το αυτοκίνητο κατευθύνθηκε προς το Βαρέζε και σταμάτησε στην Piazzale Kennedy, στον χώρο στάθμευσης λεωφορείων που έρχονται από την Αλβανία.

Εκεί, δύο Αλβανοί, ένας 39χρονος και ένας 42χρονος, παρέδωσαν στον Ιταλό δύο μεγάλους λευκούς φακέλους. Ο Ιταλός τους τοποθέτησε στη θήκη του εφεδρικού τροχού στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του και οδήγησε προς το Cerro Maggiore.

Η αστυνομία, υποψιασμένη, ακολούθησε τον άνδρα και τον σταμάτησε σε ένα κόκκινο φανάρι. Κατά την έρευνα του αυτοκινήτου, εντοπίστηκε ένας ψεύτικος πάτος στη θήκη των εφεδρικών ελαστικών. Εκεί, οι αστυνομικοί βρήκαν 20 τεμάχια με περίπου 23 κιλά κοκαΐνης και 6 τεμάχια με περίπου 3,5 κιλά ηρωίνη.

Σύμφωνα με την έρευνα της Επιτροπείας Garibaldi της Βενετίας, τα ναρκωτικά προορίζονταν για πώληση στην αγορά του Μιλάνου, στις περιοχές Loreto, Crescenzago, Lambrate και Forlanini. Συμπεράσματα προέκυψαν από την παρακολούθηση των κινήσεων του Ιταλού και από στοιχεία που βρέθηκαν στο κινητό του τηλέφωνο.

Ο 31χρονος οδηγήθηκε στις φυλακές Busto Arsizio (VA), ενώ οι δύο Αλβανοί στις φυλακές Βαρέζε.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου