Ιταλία: Σύλληψη Αλβανού με 10 κιλά μαριχουάνας και 38.000 ευρώ μετρητά

Ιταλία: Σύλληψη Αλβανού με 10 κιλά μαριχουάνας και 38.000 ευρώ μετρητά

Σε μια επιτυχημένη επιχείρηση κατά της διακίνησης ναρκωτικών, η Guardia di Finanza του Κόμο συνέλαβε έναν Αλβανό στο Legnano και κατέσχεσε συνολικά 10 κιλά μαριχουάνας και 38.500 ευρώ σε μετρητά.

Η επιχείρηση ξεκίνησε με έναν απλό έλεγχο ρουτίνας. Αξιωματικοί της Guardia di Finanza σταμάτησαν ένα αυτοκίνητο με ισπανικές πινακίδες στο Appiano Gentile. Στο όχημα επέβαιναν τρία άτομα, δύο Ισπανοί και ένας Κροάτης. Η νευρικότητά τους και η έλλειψη αποσκευών κίνησαν την υποψία των αστυνομικών, οι οποίοι άρχισαν να ερευνούν το όχημα.

Συνελήφθησαν με 28.500 ευρώ και μαριχουάνα. Η έρευνα αποκάλυψε 28.500 ευρώ σε μετρητά, γραμμάρια μαριχουάνας και έναν λογαριασμό αποστολής για ένα δέμα που ερχόταν από τη Μάλαγα στο Legnano. Υποψιαζόμενοι ότι η συσκευασία περιείχε άλλα ναρκωτικά, οι αστυνομικοί ενημέρωσαν την Εισαγγελία του Κόμο.

Συνελήφθη και ο παραλήπτης του δέματος με 10 κιλά μαριχουάνας. Με δικαστική εντολή, οι αστυνομικοί αναχαίτησαν το δέμα και το άνοιξαν, αποκαλύπτοντας 10 κιλά μαριχουάνας. Στη συνέχεια, οργάνωσαν μια "ελεγχόμενη παράδοση", μεταμφιέστηκαν σε ταχυμεταφορείς και συνέλαβαν τον παραλήπτη στο Legnano.

Στο σπίτι του συλληφθέντος βρέθηκαν 20 γραμμάρια ναρκωτικών και υλικό συσκευασίας. Κατά την έρευνα στο σπίτι του συλληφθέντος, βρέθηκαν 20 γραμμάρια ναρκωτικών, υλικό συσκευασίας, μια ψηφιακή ζυγαριά, ένα ημερολόγιο, ένα smartphone, δύο κάρτες SIM και 300 ευρώ μετρητά. Ο συλληφθείς, αλβανικής καταγωγής, φέρεται να ζούσε στην Ιταλία χωρίς εργασιακή δραστηριότητα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στις φυλακές Busto Arsizio. Με εντολή της Δικαστικής Αρχής Busto Arsizio, ο συλληφθείς οδηγήθηκε στις φυλακές Busto Arsizio.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου