Ηγουμενίτσα: 30χρονος Αλβανός συνελήφθη για σειρά ληστειών στην Πέρδικα

Ηγουμενίτσα: 30χρονος Αλβανός συνελήφθη για σειρά ληστειών στην Πέρδικα

Η εγκληματική δράση δύο αλλοδαπών έλαβε τέλος στην Θεσπρωτία, ύστερα από συντονισμένες ενέργειες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Ο ένας δράστης Αλβανός, συνελήφθη, ενώ ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του συνεργού του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι δύο αλλοδαποί, έχοντας οργανωθεί με σκοπό την τέλεση κλοπών, διέρρηξαν 7 σπίτια στα Σύβοτα και την Πέρδικα την τελευταία εβδομάδα. Αφαίρεσαν χρήματα, κινητά τηλέφωνα, ρολόγια και χρυσαφικά, συνολικής αξίας περίπου 6.000 ευρώ.

Χθες το βράδυ, οι αλλοδαποί διέρρηξαν μια κατοικία στην Πέρδικα. Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, εντόπισαν και συνέλαβαν τον έναν δράστη, ο οποίος κινούταν πεζός στην ευρύτερη περιοχή. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρηματικό ποσό 480 ευρώ, διάφορα χρυσαφικά, κινητό τηλέφωνο, ρολόι χειρός, καπέλο, γάντια, λοστός και φακοί.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας. Η αστυνομική έρευνα για τον εντοπισμό του συνεργού του, καθώς και τυχόν εμπλοκή τους σε άλλες παρόμοιες πράξεις, βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η αστυνομία παραμένει σε εγρήγορση και συνεχίζει τις έρευνες για την πλήρη εξάρθρωση του κυκλώματος και την απονομή δικαιοσύνης.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου