Ιρανοί χάκερς χτυπούν ξανά την εταιρεία τηλεπικοινωνιών "One Albania"

Ιρανοί χάκερς χτυπούν ξανά την εταιρεία τηλεπικοινωνιών "One Albania"

Η εταιρεία «One Albania» έπεσε θύμα κυβερνοεπίθεσης στις 25 Δεκεμβρίου, θέτοντας σε κίνδυνο προσωπικά δεδομένα των 1,2 εκατομμυρίων συνδρομητών της. Την κυβερνοεπίθεση ανέλαβε η ιρανική ομάδα «Homeland Justice».

Όμως παρόλο που οι υπηρεσίες δεν λειτούργησαν και τα συστήματα κατέρρευσαν, η εταιρεία «One Albania» είπε ότι δεν επηρεάστηκε από αυτό το περιστατικό.

Σε αυτό το διάστημα, οι χάκερ της «Homeland Justice» έχουν επανειλημμένα δημοσιεύσει στο κανάλι τους στο Telegram εσωτερικά έγγραφα της τηλεφωνικής εταιρείας «One Albania», όπως έκαναν και σήμερα.

«Πιστεύεις ακόμα τους ψεύτες; Η υποστήριξη τρομοκρατών είναι ντροπή. Ακόμα χειρότερο είναι να λες ψέματα στους ανθρώπους σου. Πιστεύετε ότι όσοι προστατεύουν τους Μουτζαχεντίν μπορούν να προστατεύσουν τα «περιουσιακά στοιχεία» των ανθρώπων με τον ίδιο τρόπο που προστατεύουν τα δεδομένα;», αναφέρει το μήνυμα της ομάδας στο «Telegram», στη λεζάντα με το έγγραφο.

Διαβάστε και:

...

Οι χάκερς που τρύπωσαν στο αλβανικό σύστημα και οι Μουτζαχεντίν

Με το γνωστό τρόπο των μισόλογων, προ ημερών ο Έντι Ράμα ομολόγησε ότι η κυβερνοεπίθεση στο ολοκληρωμένο σύστημα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης της Αλβανίας εγγράφεται στην ουσία στο πλαίσιο επίθεσης εναν...

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου