Νέο πακέτο για τον αγροτουρισμό σχεδιάζει η αλβανική κυβέρνηση

Νέο πακέτο για τον αγροτουρισμό σχεδιάζει η αλβανική κυβέρνηση

Ο Έντι Ράμα, σε συνάντηση με εκπροσώπους του αγροτουρισμού, δεσμεύτηκε για δύο σημαντικές πρωτοβουλίες: μείωση φόρου εισοδήματος για υψηλούς μισθούς και νέο πακέτο τόνωσης για τον αγροτουρισμό.

Ξεκινώντας από τον Ιούνιο, η αλβανική κυβέρνηση θα υλοποιήσει ένα σχέδιο μείωσης του φόρου εισοδήματος για τους πολίτες με τα υψηλότερα εισοδήματα. Ο Ράμα τόνισε ότι η υλοποίηση της μείωσης στηρίζεται στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στους πολίτες.

Παράλληλα, ετοιμάζεται ένα νέο πακέτο κινήτρων για επενδυτές που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον αγροτουριστικό τομέα. Ο Ράμα υπογράμμισε τις δυνατότητες της Αλβανίας, τονίζοντας τον μοναδικό χαρακτήρα και την ομορφιά της χώρας, που την καθιστούν ιδανικό προορισμό για αγροτουρισμό.

Ο αγροτουρισμός αποτελεί έναν τομέα με τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης στην Αλβανία, προσφέροντας στους επενδυτές ελκυστικές ευκαιρίες.

Συνεπώς, οι πρωτοβουλίες που ανακοίνωσε ο Ράμα αναμένεται να φέρουν θετικά αποτελέσματα στην αλβανική οικονομία. Η ενίσχυση του αγροτουρισμού, ειδικότερα, μπορεί να συμβάλει στην ανάπτυξη της υπαίθρου, στην τόνωση της απασχόλησης και στην προβολή της Αλβανίας ως ενός ελκυστικού και ιδιαίτερου τουριστικού προορισμού.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου