Η Αλβανία καταργεί τις βίζες με το Αζερμπαϊτζάν

Η Αλβανία καταργεί τις βίζες με το Αζερμπαϊτζάν

Η Αλβανία καταργεί τις βίζες με το Αζερμπαϊτζάν. Το γεγονός αυτό έγινε γνωστό με ανάρτησή στο κοινωνικό δίκτυο «Χ» του πρέσβη του Αζερμπαϊτζάν στην Αλβανία, Ανάρ Χουσεΐνοφ.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών του Αζερμπαϊτζάν, Fariz Rzayev, και ο υφυπουργός για την Ευρώπη και τις Εξωτερικές Υποθέσεις της Αλβανίας, Besart Kadia, υπέγραψαν τη συμφωνία για την άρση της βίζας για τους Αλβανούς πολίτες που ταξιδεύουν στη χώρα αυτή. Το Αζερμπαϊτζάν και ο Αναπληρωτής Υπουργός Ευρώπης και Εξωτερικών της Αλβανίας, Besart Kadia, μίλησαν για την εμβάθυνση των διμερών σχέσεων μεταξύ των χωρών, με επίκεντρο την οικονομική αλληλεπίδραση και τις διαπροσωπικές επαφές. Μετά τη συνάντηση ακολούθησε η υπογραφή της συμφωνίας απαλλαγής από την υποχρέωση θεώρησης - μια ακόμη ισχυρή συμβολή στις διμερείς σχέσεις», γράφει στο «Χ» ο πρέσβης Anar Huseynov.

Ο Έντι Ράμα βρίσκεται στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, ως επίτιμος καλεσμένος του Προέδρου Ιλχάμ Αλίεφ, για να μιλήσει στη 10η Σύνοδο Κορυφής του Νότιου Διαδρόμου Φυσικού Αερίου.

...

Πρόεδρος Αζερμπαϊτζάν: Σχεδιάζουμε να επενδύσουμε σημαντικό χρηματικό ποσό για τη διανομή φυσικού αερίου στην Αλβανία

Ο πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν ανακοίνωσε σε διεθνές συνέδριο ότι διαπραγματεύεται την έναρξη επενδύσεων για δίκτυο διανομής φυσικού αερίου στην Αλβανία. «Ρουμανία, Ελλάδα, Ιταλία, Βουλγαρία έχουν ήδη ξε...

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου