Τρεις Αλβανοί εκδόθηκαν σε Ιταλία και Ισπανία καθώς καταζητούνταν διεθνώς

Τρεις Αλβανοί εκδόθηκαν σε Ιταλία και Ισπανία καθώς καταζητούνταν διεθνώς

Τρεις Αλβανοί πολίτες που καταζητούνται από τη δικαιοσύνη της Ισπανίας και της Ιταλίας για ποινικά αδικήματα ανθρωποκτονίας, απαγωγής, καλλιέργειας ναρκωτικών φυτών σε κλειστούς χώρους και κλοπής εκδόθηκαν από την Αλβανία.

Ως αποτέλεσμα της συνεχούς συνεργασίας των ειδικών της Ιντερπόλ Τιράνων με αυτούς της Ιντερπόλ Ρώμης και της Ιντερπόλ Μαδρίτης, οριστικοποιήθηκαν οι εκδόσεις στις χώρες αυτές 3 Αλβανών πολιτών.

Ειδικότερα:

Στην Ιταλία εκδόθηκε ο 41χρονος υπήκοος Shk. K.. Στις 18.08.2022, στη «Castelnuova val di Cecina», στην Πίζα της Ιταλίας, φέρεται να σκότωσε με πυροβόλο όπλο τον Αλβανό υπήκοο Ε. Κ..

Στην Ιταλία εκδόθηκε ο πολίτης D. Gj., 23 ετών. Τον Αύγουστο του 2023, σε συνεργασία με άλλους πολίτες, φέρεται να ξυλοκόπησε και να απήγαγε νεαρούς για να τους ληστέψει.

Στην Ισπανία εκδόθηκε ο υπήκοος D. H. ο οποίος το 2023, ως μέλος εγκληματικής ομάδας, ενεπλάκη στη δραστηριότητα της καλλιέργειας ναρκωτικών φυτών, σε κλειστούς χώρους, μέσω παράνομων συνδέσεων ηλεκτρικού ρεύματος. Από την εγκληματική ομάδα στην οποία ανήκε ο 34χρονος κατασχέθηκαν ναρκωτικά φυτά κάνναβης sativa.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου