Ιωάννινα: Τρεις συλληφθέντες για κατοχή και διακίνηση 54 κιλών κάνναβης

Ιωάννινα: Τρεις συλληφθέντες για κατοχή και διακίνηση 54 κιλών κάνναβης

Περισσότερα από 54 κιλά ακατέργαστης κάνναβης κατασχέθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας 29/1 από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων. Παράλληλα, συνελήφθησαν τρία άτομα, ηλικίας 24, 21 και 20 ετών, κατηγορούμενα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Ο έλεγχος πραγματοποιήθηκε όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα ύποπτο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 24χρονος. Κατά τον έλεγχο, εντός του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 50 συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 54 κιλών και 305 γραμμαρίων.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι συνεργοί του 24χρονου, οι οποίοι επέβαιναν σε άλλο όχημα κατά τη διάρκεια της μεταφοράς των ναρκωτικών. Αποκαλύφθηκε ότι επικοινωνούσαν μέσω κινητού τηλεφώνου με τον 24χρονο να έχει αναλάβει την ενημέρωση σχετικά με πιθανό αστυνομικό έλεγχο. Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι το όχημα του 24χρονου ήταν ιδιοκτησία του 20χρονου.

Στις έρευνες κατασχέθηκαν, εκτός από τα ναρκωτικά, και τα δύο οχήματα, πέντε κινητά τηλέφωνα και 415 ευρώ. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου