9 μήνες φυλάκισης για Αλβανό δήμαρχο που απέκρυψε καταδίκη του στην Ελλάδα

9 μήνες φυλάκισης για Αλβανό δήμαρχο που απέκρυψε καταδίκη του στην Ελλάδα

Το Ειδικό Δικαστήριο GJKKO καταδίκασε τον δήμαρχο της Kuçova, Kreshnik Hajdari, σε φυλάκιση 9 μηνών. Η ποινή θα μετατραπεί σε 150 ώρες εργασίας.

Αφού του έγινε γνωστή την απόφαση του GJKKO, ο Kreshnik Hajdari αποχώρησε από το δικαστήριο, ενώ αρνήθηκε να μιλήσει στα ΜΜΕ.

Είπε ότι δεν είχε να κάνει κανένα σχόλιο.

Ο Hajdari ζήτησε συνοπτική δίκη στις 10 Ιανουαρίου όταν το GJKKO αποφάσισε να παραπέμψει την υπόθεση εναντίον του για δίκη, μετά την ολοκλήρωση των ερευνών του SPAK στις 20 Δεκεμβρίου 2023 για την κατηγορία της «πλαστογραφίας σφραγίδων, ή εντύπων», περισσότερες από μία φορές σχετικές στη μη δήλωση δικαστικής διαδικασίας σε βάρος του στην Ελλάδα.

Σε σχέση με την εν λόγω κατηγορία, υπήρξαν και καταγγελίες από το Κόμμα της Ελευθερίας, όπου ο αντίπαλος του Hajdari στην κούρσα για τον δήμο Kuçova, Lefter Maliqi, έκανε αρκετές καταγγελίες στο SPAK για αυτόν.

...

Δήμαρχος του Ράμα απέκρυψε καταδίκη του από την ελληνική δικαιοσύνη

Ο δήμαρχος της Kucova, Kreshnik Hajdari, έχει καταδικαστεί από την ελληνική δικαιοσύνη για παράνομη διέλευση των συνόρων. Το όνομα του Kreshnik Hajdari, ο οποίος σήμερα ηγείται του δήμου Kuçova με το ...

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου