8 Έλληνες τραυματίες από σύγκρουση τουριστικού λεωφορείου με νταλίκα στη Βουλγαρία

8 Έλληνες τραυματίες από σύγκρουση τουριστικού λεωφορείου με νταλίκα στη Βουλγαρία

Τροχαίο ατύχημα με πολλούς τραυματίες συνέβη στη Βουλγαρία, όταν ένα τουριστικό λεωφορείο συγκρούστηκε με νταλίκα και εξετράπη από τον δρόμο. Ανάμεσα στους τραυματίες περιλαμβάνονται και Έλληνες.

Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες, υπάρχουν συνολικά 10 τραυματίες από το λεωφορείο, μεταξύ των οποίων επιβάτες με ελληνικά και ρωσικά διαβατήρια.

Η ρουμανική εφημερίδα "libertatea", επικαλούμενη το υπουργείο Εξωτερικών της χώρας, επιβεβαίωσε ότι οι δύο οδηγοί είναι ρουμανικής καταγωγής, ενώ οι υπόλοιποι ελαφρώς τραυματίες "δεν είναι υπήκοοι της Ρουμανίας".

Σύμφωνα με το Radio Bulgaria, οι οκτώ τραυματίες είναι Έλληνες, ενώ επιβεβαιώνεται ότι οι δύο οδηγοί είναι Ρουμάνοι. Ευτυχώς, κανείνας από τους τραυματίες δεν διατρέχει σοβαρό κίνδυνο, ενώ δύο από αυτούς αρνήθηκαν να νοσηλευτούν.

Το ατύχημα συνέβη στον δρόμο Μπόροβο-Βόλοβο, στη βόρεια Βουλγαρία, κοντά στα σύνορα με τη Ρουμανία. Ένα τουριστικό λεωφορείο με ρουμανικές πινακίδες συγκρούστηκε με νταλίκα από την Τουρκία, με αποτέλεσμα το λεωφορείο να εξετραπεί εκτός δρόμου.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου