Στην Αλβανία εκδόθηκε ο Πορτογάλος εκτελεστής Αλβανού επιχειρηματία

Στην Αλβανία εκδόθηκε ο Πορτογάλος εκτελεστής Αλβανού επιχειρηματία

Η Αλβανική Αστυνομία ανακοίνωσε την έκδοση του δράστη της δολοφονίας του επιχειρηματία, Ardian Nikulaj. Ο Ruben Saravia, με πορτογαλική υπηκοότητα, συνελήφθη στο Μαρόκο.

Αν και δεν υπάρχει συμφωνία έκδοσης με αυτόν τον πολίτη, οι αρχές κατάφεραν να μεταφέρουν τον Saravia για να αντιμετωπίσει την αλβανική δικαιοσύνη, ενώ οι υπόλοιποι κρατούμενοι στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν έχουν εκδοθεί ακόμη.

Η ανακοίνωση της αλβανικής αστυνομίας:

Μεταφέρθηκε στην Αλβανία ο Πορτογάλος υπήκοος, ο ύποπτος για τον θάνατο του πολίτη Α. Ν. Ο 28χρονος συνελήφθη στο Μαρόκο, χάρη στις πληροφορίες που παρείχαν οι δομές της Κρατικής Αστυνομίας, την ανταλλαγή της σε πραγματικό χρόνο και τη συνεργασία με τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου, στο εσωτερικό στο εξωτερικό. Οι ειδικοί της Ιντερπόλ Τιράνων κατέστησαν δυνατή την έκδοση στη χώρα μας του πολίτη Ρ. Σ., 28 ετών, γεννημένου στην Πορτογαλία.

Ο εν λόγω πολίτης κηρύχθηκε διεθνής καταζητούμενος από την Ιντερπόλ Τιράνων, αφού το Πρωτοδικείο Γενικής Δικαιοδοσίας Lezhë αποφάσισε τη σύλληψη του. Ο πολίτης R. S. φέρεται να πυροβόλησε και σκότωσε τον πολίτη Α. Ν. στις 19.04.2023, στις εγκαταστάσεις του μπαρ του.

Χάρη στη συνεργασία μεταξύ της Ιντερπόλ Μαρόκου και της Ιντερπόλ Τιράνων κατέστη δυνατή η έκδοση αυτού του πολίτη στη χώρα μας.

...

Συνελήφθη στο Μαρόκο ο Πορτογάλος δολοφόνος του Αλβανού επιχειρηματία

Συνελήφθη στο Μαρόκο ο Ρούμπεν Σαράιβα, ο Πορτογάλος πληρωμένος δολοφόνος που κατηγορείται ότι πυροβόλησε εν ψυχρώ τον Αλβανό επιχειρηματία Ardian Nikulaj στο ίδιο του το μαγαζί. «Η μαροκινή αστυνομία...

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου