Κτίριο 56 ορόφων και 204,5 μέτρων έρχεται σύντομα στα Τίρανα

Κτίριο 56 ορόφων και 204,5 μέτρων έρχεται σύντομα στα Τίρανα

Το Εθνικό Συμβούλιο της Επικράτειας της Αλβανίας ενέκρινε την άδεια κατασκευής του έργου Lana Riverside Residences από την κατασκευαστική εταιρεία Forever Construction.

Το Lana Riverside είναι ένα τεράστιο κατασκευαστικό συγκρότημα που αποτελείται από πολλούς ουραβοξύστες, ένας εκ των οποίων θα είναι 56 ορόφων. Ο χώρος του έργου βρίσκεται στη λεωφόρο Gjergj Fishta κοντά στις εγκαταστάσεις του πρώην Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου των Τιράνων, όπου σύμφωνα με την άδεια ολόκληρο το έργο θα έχει πάνω από 156 χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα κατασκευής.

...

Mount of Tirana: Εγκρίνεται η κατασκευή 58όροφου κτηρίου στα Τίρανα

Το Αλβανικό Συμβούλιο της Επικράτειας (KKT) ενέκρινε την άδεια για την κατασκευή κτηρίου ύψους 205 μέτρων στα Τίρανα. Η υπό όρους άδεια για το πολυλειτουργικό κέντρο του «Mount of Tiran...

Με 56 ορόφους, το Lana Riverside γίνεται επίσημα ο ψηλότερος ουρανοξύστης στην Αλβανία. Σύμφωνα με τους τεχνικούς δείκτες, θα έχει ύψος 204,5 μέτρα και θα είναι ανυψωμένο σε μορφή κυλίνδρου.

Η Forever Construction, που ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2018, ανήκει κατά 100% στον Lefter Sota, επιχειρηματία στον τομέα της εμπορίας σιδήρου. Η εταιρεία αυτή είναι από τους μεγαλύτερους δικαιούχους οικοδομικών αδειών στην πρωτεύουσα με αρκετά κατασκευαστικά έργα συνολικής επιφάνειας άνω των 500.000 τετραγωνικών μέτρων.

Η Vecc Lana Riverside έχει λάβει άδεια για δύο ακόμη ουρανοξύστες, έναν στο Don Bosco και έναν άλλο στην οδό Brigada e Tetë.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου