Η Πρεσβεία της Ελλάδας στα Τίρανα προκηρύσσει 3 θέσεις για το τμήμα θεωρήσεων του Προξενικού Γραφείου

Η Πρεσβεία της Ελλάδας στα Τίρανα προκηρύσσει 3 θέσεις για το τμήμα θεωρήσεων του Προξενικού Γραφείου

Η Πρεσβεία της Ελλάδας στα Τίρανα, στο πλαίσιο της Δράσης «Ενίσχυση με προσωπικό "fieldworkers" για την υποστήριξη των Προξενικών Αρχών σε τρίτες χώρες» από το «Πρόγραμμα Ελλάδος - Μέσο Χρηματοδοτικής Στήριξης για την Διαχείριση των Συνόρων και την Πολιτική Θεωρήσεων του Ταμείου για την Ολοκληρωμένη Διαχείριση των Συνόρων 2021 - 2027» προκηρύσσει τρείς (3) θέσεις επιτόπιου προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για χρονικό διάστημα οκτώ (8) μηνών, για την κάλυψη αποκλειστικώς εποχικών, επειγουσών ή και εκτάκτων αναγκών του Τμήματος Θεωρήσεων του Προξενικού Γραφείου της.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενες / ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν την αίτησή τους με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση της Πρεσβείας Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., το αργότερο έως 30.11.2023.

Με την αίτηση οι υποψήφιοι θα πρέπει να προσκομίσουν βιογραφικό σημείωμα και να πληρούν τα εξής προσόντα:

  1. να είναι μόνιμοι κάτοικοι ή να διαμένουν στην Αλβανία,
  2. να κατέχουν πτυχίο, δίπλωμα ή τίτλο σπουδών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ή να έχουν την ιδιότητα του φοιτητή Σχολής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης,
  3. να έχουν καλή γνώση της αλβανικής, καθώς και της αγγλικής ή γαλλικής γλώσσας - η γνώση της ελληνικής γλώσσας αποτελεί επιθυμητό προσόν,
  4. να διαθέτουν γνώσεις χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή,
  5. να διαθέτουν, ει δυνατόν, σχετική εργασιακή εμπειρία στον τομέα θεωρήσεων. Υψηλός βαθμός εχεμύθειας, ομαδικό πνεύμα, ικανότητα ανάληψης πρωτοβουλιών, προσαρμοστικότητα και επικοινωνιακές δεξιότητες αποτελούν απαραίτητα προσόντα. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος τους ηλικίας τους και να μην έχουν υπερβεί το 60ο έτος.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου