Τίρανα: 3χρονο έχασε τη ζωή του μετά από επέμβαση σε οδοντιατρική κλινική

Τίρανα: 3χρονο έχασε τη ζωή του μετά από επέμβαση σε οδοντιατρική κλινική

Ένα σοβαρό συμβάν καταγράφηκε στα Τίρανα πριν από τρεις ημέρες, όπου ένα 3χρονο έχασε τη ζωή του μετά από επίσκεψη σε οδοντίατρο, το οποίο όμως δεν βγήκε στη δημοσιότητα μέχρι την Πέμπτη.

Την υπόθεση στην αστυνομία κατήγγειλαν οι γονείς του μικρού αγοριού.

Κατηγορούν ιδιωτική κλινική στην οδό Καβάγια, όπου είχαν στείλει το γιο τους για κάποιες οδοντιατρικές επεμβάσεις.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία των γονιών, στο αγόρι υπεβλήθη σε επέμβαση με ολική αναισθησία και μετά την ολοκλήρωση όλων των οδοντιατρικών επεμβάσεων παρέλαβαν το παιδί και έφυγαν για το διαμέρισμα.

Όμως μετά από λίγες ώρες, το αγόρι δεν ένιωθε καλά.

Στη συνέχεια, οι γονείς τηλεφώνησαν στην κλινική, όπου κανείς δεν απαντούσε και στη συνέχεια τον μετέφεραν επειγόντως στην Παιδιατρική του QSUT (Πανεπιστημιακό Μητέρα Τερέζα).

Μετά την επιδείνωση της κατάστασης το παιδί πέρασε δύο ημέρες στην εντατική, όπου και πέθανε.

Η αστυνομία διώκει ποινικά τον γιατρό.

«Ειδικοί Διερεύνησης Εγκλημάτων του Αστυνομικού Τμήματος Νο. 4 παρέπεμψαν τα υλικά στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Γενικής Δικαιοδοσίας στα Τίρανα, για τον υπήκοο R. Xh., 70 ετών, κάτοικο Τιράνων, για το ποινικό αδίκημα «Ιατρική από αμέλεια», αφού ο ημεδαπός Β. S. κατέθεσε μήνυση σε βάρος του ημεδαπού R. H. ο οποίος περιέθαλψε απρόσεκτα στην ιδιωτική του κλινική τον 3χρονο γιο του πολίτη Β.S., ο οποίος μετά από νοσηλεία στην κλινική αυτή παρουσίασε επιπλοκές και μετά από 3 ημέρες, πέθανε στο νοσοκομείο», όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου