Απολύεται ο επικεφαλής της Αλβανικής Επιθεώρησης Προστασίας της Επικράτειας Τιράνων

Απολύεται ο επικεφαλής της Αλβανικής Επιθεώρησης Προστασίας της Επικράτειας Τιράνων

Σε συνέχεια της συνοδείας έντεκα υπαλλήλων για κατάχρηση καθήκοντος, ο επικεφαλής της Αλβανικής Επιθεώρησης Προστασίας της Επικράτειας (IKMT) στα Τίρανα και τρεις από τους υφισταμένους του έχουν τεθεί υπό κράτηση από την Αστυνομία Τιράνων. Όπως γίνεται γνωστό, πρόκειται για τον Florian Manastirliu και τρεις υφισταμένους της διεύθυνσης του.

Ο Florian Manstirliu είναι ο πρώτος ξάδερφος της υπουργού Υγείας Ogerta Manstirliu και διορίστηκε στη θέση αυτή μόλις πριν από ένα μήνα.

Ο Γενικός Διευθυντής του ΙΚΜΤ, Agim Ismaili, είχε διορίσει πριν από ένα μήνα τον Manastirliu στη θέση του διευθυντή της Επιθεώρησης για τα Τίρανα.

Δεν υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες, αλλά σύμφωνα με αστυνομικές πηγές γίνεται γνωστό ότι ο Florian Manastirliu και οι υφιστάμενοί του πιάστηκαν μέσω υποκλοπών ενώ καταχράστηκαν τα καθήκοντά τους.

...

Έντεκα υπάλληλοι της Αλβανικής Επιθεώρησης Προστασίας της Επικράτειας συνοδεύτηκαν στην εισαγγελία για κατάχρηση καθήκοντος

Στις 24.07.2023, πολίτης παρουσιάστηκε στον Τομέα Διερεύνησης Οικονομικού και Οικονομικού Εγκλήματος (DVP) στα Τίρανα και ανέφερε ότι σήμερα, στο χώρο του, εμφανίστηκαν 11 επιθεωρητές του ΙΚΜΤ (Αλβανι...

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου