5.000€ αμοιβή για πληροφορίες σχετικά με τη ληστεία σε ανταλλακτήριο συναλλάγματος στα Τίρανα

5.000€ αμοιβή για πληροφορίες σχετικά με τη ληστεία σε ανταλλακτήριο συναλλάγματος στα Τίρανα

Η αστυνομία των Τιράνων έχει ξεκινήσει ελέγχους για τους δύο υπαλλήλους σε ανταλλακτήριο συναλλάγματος στην περιοχή Αστίρ, όπου ληστεία υπό την απειλή όπλου έλαβε χώρα χθες. Υποπτεύεται ότι ο δράστης, άγνωστος ακόμη, ήταν γνώστης του ποσού που βρισκόταν στο ανταλλακτήριο.

Οι έρευνες για τους δύο υπαλλήλους ξεκίνησαν με τις υποψίες συνεργασίας με τον δράστη ξεκινώντας από την πόρτα που ήταν ανοιχτή για να μπει εύκολα. Το σημείο ανταλλαγής συναλλάγματος ληστεύτηκε στην περιοχή της νέας Περιφερειακής Οδού στα Τίρανα λίγα λεπτά αφότου είχε ανοίξει το πρωί του Σαββάτου. Ο δράστης φέρεται να έλαβε τουλάχιστον 30.000 ευρώ απειλώντας τους υπαλλήλους.

Ο ληστής ντυμένος στα μαύρα, με το πρόσωπό του καλυμμένο από μάσκα κατά του Covid και σκούρα γυαλιά, μπήκε στο κατάστημα, βγάζοντας πιστόλι (δεν έχει γίνει γνωστό αν πρόκειται για αληθινό ή μαϊμού). Ζήτησε τα χρήματα υπό την απειλή όπλου και κάποια στιγμή γρονθοκοπεί έναν από τους υπαλλήλους στην πλάτη.

Με το όπλο δείχνει στον ληστή τα συρτάρια όπου φυλάσσονται τα χρήματα. Την ώρα που ο ληστής παίρνει τις δέσμες χρημάτων βάζοντας τες σε πορτοφόλι, στην πρώτη πόρτα του καταστήματος εμφανίζεται μια γυναίκα, στην οποία, σύμφωνα με τα πλάνα της κάμερας, ένας από τους υπαλλήλους της κάνει νόημα και φεύγει αμέσως. Η όλη σκηνή διαρκεί περίπου 1 λεπτό και 20 δευτερόλεπτα. Ο ληστής έφυγε αθόρυβα από την επιχείρηση με ένα ποδήλατο.

Η Αστυνομία των Τιράνων όρισε αμοιβή 5.000 ευρώ για κάθε πολίτη που μπορεί να παράσχει πολύτιμες πληροφορίες για την ταυτοποίηση του δράστη, διασφαλίζοντας πλήρη ανωνυμία.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου