Ολοκληρώνεται η σύμβαση για την εγκατάσταση αξίας 3,6 εκατ. ευρώ στο αλβανικό πρωθυπουργικό γραφείο

Ολοκληρώνεται η σύμβαση για την εγκατάσταση αξίας 3,6 εκατ. ευρώ στο αλβανικό πρωθυπουργικό γραφείο

Το Αλβανικό Ταμείο Ανάπτυξης έχει ήδη υπογράψει τη σύμβαση με την εταιρεία «Fusha», η οποία ήταν η νικήτρια του διαγωνισμού για την εγκατάσταση του «Eden Park» που θα κατασκευαστεί εντός του πρωθυπουργικού γραφείου.

Στην ιστοσελίδα του Οργανισμού Δημοσίων Προμηθειών, αναγγέλθηκε ότι η σύμβαση υπογράφηκε και η εταιρεία θα κατασκευάσει τη συγκεκριμένη εγκατάσταση με κονδύλι 398 εκατ. Λεκ, ή περίπου 3,6 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με την προσφορά που έκανε κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού.

Η εγκατάσταση του Γραφείου του Πρωθυπουργού έλαβε μεγάλη προσοχή, ιδιαίτερα πέρυσι, όταν στα τέλη Αυγούστου το Αλβανικό Ταμείο Ανάπτυξης ανακοίνωσε τη διαδικασία εγκατάστασης αντικειμένου με ξύλινη κατασκευή στην εσωτερική αυλή του Πρωθυπουργικού Γραφείου, «Eden Park» .

Η δαπάνη αυτή τότε θεωρήθηκε υπερβολική στις συνθήκες που η χώρα αντιμετώπιζε πολυάριθμες ενεργειακές δαπάνες ενώ συζητούνταν η δημιουργία της ενεργειακής ζώνης των 800 KWh. Καθώς οι πολυάριθμες αντιδράσεις του κοινού προκάλεσαν την προσωρινή αναστολή της διαδικασίας, ακολούθησε το κλείσιμο τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους.

Αναφερόμενοι στα έγγραφα της διαδικασίας, το έργο που προτείνεται να εφαρμοστεί βρίσκεται στον εσωτερικό προαύλιο χώρο του πρωθυπουργικού γραφείου, πλησίον της «Λεωφόρου Μαρτύρων.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου