Επίσκεψη Ράμα στην Αθήνα για... παρουσίαση των έργων τέχνης του

Επίσκεψη Ράμα στην Αθήνα για... παρουσίαση των έργων τέχνης του

Ο Έντι Ράμα θα επισκεφθεί την Ελλάδα στις 20-21 Μαρτίου.

Η επίσκεψη δεν θα είναι επίσημη, καθώς θα φτάσει στην Αθήνα για να ανοίξει την έκθεση ζωγραφικής του.

Με την άφιξή του στην Αθήνα, ο Ράμα δεν θα χάσει την ευκαιρία να συναντήσει την ελληνική πολιτική τάξη. Τα αλβανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για μια από τις καλύτερες φάσεις στις σχέσεις των δύο μερών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Ράμα θα φτάσει στην Αθήνα το μεσημέρι της 20ης και θα ξεκινήσει άμεσα συναντήσεις με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια, με τον οποίο θα έχει και γεύμα εργασίας, όπου θα παρευρεθεί και η υπουργός Εξωτερικών Olta Xhaçka, καθώς και αντιπροσωπεία διπλωματών για να συζητήσουν ορισμένες από τις μισοτελειωμένες συμφωνίες μεταξύ των δύο χωρών.

Το απόγευμα της 20ής θα ανοίξει την έκθεσή του στο Ζάπειο Μέγαρο, παρέα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για να συνεχίσει με δείπνο εργασίας μαζί του.

Στις 21 θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Κώστα Τασούλα, αλλά και με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατεριάνα Σακελαροπούλου.

Η ατζέντα του Αλβανού πρωθυπουργού στην Ελλάδα θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της 21ης, με τη συμμετοχή του στο οικονομικό φόρουμ των Δελφών, όπου θα συμμετέχουν επιχειρηματίες και επικεφαλής εταιρειών από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου