Το ενδεχόμενο να πέρασαν στην Αλβανία εξετάζει η ΕΛΑΣ για τους δράστες στη Νέα Ιωνία

Το ενδεχόμενο να πέρασαν στην Αλβανία εξετάζει η ΕΛΑΣ για τους δράστες στη Νέα Ιωνία

Το ενδεχόμενο είτε να κρύβονται εκτός Αττικής είτε ακόμη να έχουν περάσει στη γειτονική Αλβανία, κάποιοι από τους εμπλεκόμενους στη δολοφονία του 39χρονου υδραυλικού στο καφέ με ναργιλέδες στη Νέα Ιωνία, εξετάζουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που χειρίζονται την υπόθεση.

Οι μέχρι στιγμής έρευνες έχουν δείξει ότι στο περιστατικό εμπλέκονται τα μέλη δύο διαφορετικών συμμοριών Αλβανών ποινικών, που δραστηριοποιούνται στη διακίνηση ναρκωτικών και στην «προστασία» καταστημάτων.

Οι επτά άνδρες έφυγαν κακήν – κακώς από το σημείο, αφήνοντας πίσω τους ένα θηριώδες μαύρο τζιπ και τα… δακτυλικά τους αποτυπώματα. Ένα δεύτερο όχημα, που φέρεται να ανήκει σε αυτούς εντοπίστηκε στου Γκύζη και μεταφέρθηκε για εξέταση στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., με τους αστυνομικούς της Ασφάλειας να αντλούν χρήσιμα συμπεράσματα από τα δύο τζιπ.

Κάπως έτσι, άλλωστε, έφτασαν στην ταυτοποίηση τους, ενώ όπως διαπιστώθηκε τόσο το αμερικανικό θηρίο όσο κι ένα γερμανικό μεγάλου κυβισμού τζιπ είχαν μισθωθεί μακροχρόνια πριν από 6 μήνες, με πλαστές ταυτότητες. Το γεγονός ότι πρόκειται για έμπειρους ποινικούς, που πιθανότατα είχαν πολλά μετρητά πάνω τους, αναγκάζει την ΕΛ.ΑΣ. να εξετάζει το ενδεχόμενο διαφυγής στην Αλβανία, απ’ όπου και κατάγονται.

Όσον αφορά τον 39χρονο υδραυλικό βρέθηκε κυριολεκτικά «στο λάθος μέρος, τη λάθος ώρα», καθώς πρόκειται για άτομο που δεν έχει κανένα ποινικό ενδιαφέρον. Ο άτυχος άνδρας ζούσε με τον αδερφό του στην περιοχή, ενώ όσοι τον γνώριζαν έκαναν λόγο για έναν ήσυχο άνθρωπο.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου