Βρετανός Υπ. Μετανάστευσης για τους Αλβανούς λαθρομετανάστες: Δεν μετανιώνω για τις δηλώσεις μου

Βρετανός Υπ. Μετανάστευσης για τους Αλβανούς λαθρομετανάστες: Δεν μετανιώνω για τις δηλώσεις μου

Ο Άγγλος υπουργός Μετανάστευσης Ρόμπερτ Τζένρικ παραχώρησε συνέντευξη όπου μίλησε για τη δήλωση για τους Αλβανούς μετανάστες, μετά το διάβημα που έστειλε η Αλβανία στη Μεγάλη Βρετανία. Ο Τζένρικ δηλώνει ότι δεν μετανιώνει για τα λόγια του. Πρόσθεσε ότι η αλβανική διασπορά πρέπει να διακρίνεται από τους ανθρώπους που πηγαίνουν παράνομα στη Βρετανία. Ο υπουργός Μετανάστευσης δήλωσε ότι απλώς έκανε τη δουλειά του.

Υπουργός: «Δεν μετανιώνω για το βίντεο. Πιστεύω ότι είναι σημαντικό να συνεργαστούμε εποικοδομητικά με την αλβανική κυβέρνηση. Θέλω να έχουμε την πιο παραγωγική σχέση που μπορούμε με την αλβανική κυβέρνηση», απάντησε ο υπουργός.

Δημοσιογράφος: «Τότε γιατί τους προσβάλλατε;»

Βρετανός υπουργός: Αυτό που πρέπει να μπορούμε να διακρίνουμε είναι η αλβανική διασπορά σε αυτή τη χώρα, την οποία σεβόμαστε και θέλουμε να συνεργαστούμε όσο πιο στενά μπορούμε.

Είναι ιδιαίτερη μέριμνα του πρωθυπουργού και εμού να περιορίσουμε τα φαινόμενα που είδαμε πέρυσι. Ένας πολύ μεγάλος αριθμός Αλβανών ήρθε παράνομα. Εν τω μεταξύ, η Αλβανία είναι μια ασφαλής χώρα!».

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου