Αιφνιδιαστική έρευνα παρουσία Εισαγγελέα στη Φυλακή των Χανίων

Αιφνιδιαστική έρευνα παρουσία Εισαγγελέα στη Φυλακή των Χανίων

H άκρως απόρρητη απόβαση της Ασφάλειας Αττικής στην Κρήτη, πραγματοποιήθηκε σήμερα (23/12) τα ξημερώματα από κλιμάκιο της Ασφάλειας Αττικής, με αιχμή του δόρατος τους έμπειρους αξιωματικούς της Δίωξης Εκβιαστών σε συνεργασία με το Τμήμα Ανθρωποκτονιών, ομάδα της ΕΚΑΜ και σκύλο ανίχνευσης ναρκωτικών.

Οι ειδικές ομάδες, έκαναν «ντου» στην Φυλακή Χανίων όπου με την παρουσία ειδικού κλιμακίου της Ασφάλειας Χανίων προέβησαν σε ευρείας κλίμακας αιφνιδιαστική έρευνα παρουσία Εισαγγελέα.

Ήταν δε, τόσο στεγανοποιημένη η επιχείρηση ώστε να πραγματοποιηθεί με άκρα μυστικότητα χωρίς την προηγούμενη ενημέρωση των αρμοδίων της φυλακής, σε έξι κελιά 13 Αλβανών κρατούμενων, μεταξύ αυτών, και στο κελί του φερόμενου ως αρχηγού της αλβανικής μαφίας στην Ελλάδα, Κλοντιάν Λεκοτσάι.

«Όλα έγιναν σε απόρρητη κλίμακα» τονίζει ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ και προσθέτει «η Αστυνομία δεν έχει φοβικά σύνδρομα και επεμβαίνει στην ώρα και στον τόπο που κρίνει χρήσιμο και αναγκαίο. Στις Φυλακές Χανίων Κρήτης είχε χρόνια να λάβει χώρα τέτοια αστυνομική επέμβαση».

Για τα ανευρεθέντα και κατασχεθέντα αντικείμενα και ναρκωτικές ουσίες στα κελιά, θα ακολουθήσει ενημέρωση από το Αρχηγείο της Αστυνομίας.

Με πληροφορίες από Πρώτο Θέμα

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου