Συνελήφθησαν δύο Αλβανοί για τεραστίων διαστάσεων χασισοφυτεία στον Όλυμπο

Συνελήφθησαν δύο Αλβανοί για τεραστίων διαστάσεων χασισοφυτεία στον Όλυμπο

Μεγάλη φυτεία κάνναβης σε δύσβατη περιοχή του Ολύμπου ανακάλυψε η ελληνική αστυνομία. Τα ελληνικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για 5.052 φυτά κάνναβης, τη μεγαλύτερη ποσότητα φυτών κάνναβης που κατασχέθηκαν τα τελευταία χρόνια. Δύο Αλβανοί συνελήφθησαν.

Συνέντευξη Τύπου πραγματοποίησε την Τρίτη το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για την πρόσφατη ανακάλυψη μεγάλης καλλιέργειας κάνναβης σε ορεινή περιοχή του Ολύμπου, στα όρια των νομών Λάρισας-Πιερίας.

Πρόκειται για τη δεύτερη μεγάλη φυτεία που ανακαλύπτει σε σύντομο χρονικό διάστημα η Εισαγγελία Ναρκωτικών στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, αφού προηγήθηκε η ανακάλυψη 2100 φυτών κάνναβης τον Αύγουστο σε ορεινή περιοχή του Δήμου Αγιάς.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν περισσότεροι από 120 αστυνομικοί, ενώ σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομικής Ένωσης Λάρισας χρειάστηκαν περισσότερες από δύο ώρες πεζοπορίας σε ανώμαλα μονοπάτια για να φτάσουν στο σημείο.

Λόγω του δύσκολου και απότομου εδάφους της περιοχής, η μεταφορά των δενδρυλλίων κάνναβης πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αερομεταφορών.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου