«Η δικαιοσύνη αγοράζεται, η αστυνομία και η κυβέρνηση ανίσχυρες», ανέφερε ο Ράμα

«Η δικαιοσύνη αγοράζεται, η αστυνομία και η κυβέρνηση ανίσχυρες», ανέφερε ο Ράμα

Ο Έντι Ράμα δήλωσε σε διαδικτυακή διάσκεψη με τους πολίτες ότι έχουν δίκιο όλοι όσοι μιλούν για ολιγάρχες και πλούσιους που χτίζουν χωρίς άδεια. Σύμφωνα με τον ίδιο, κάτι τέτοιο συμβαίνει αφού διευθετήσουν τις υποθέσεις με τη δικαιοσύνη, χωρίς να αφήνουν περιθώρια για άλλες παρεμβάσεις.

«Όσον αφορά τη δικαιοσύνη, εσείς, εγώ και όλοι οι Αλβανοί που επιδιώκουμε τη δικαιοσύνη είμαστε στην ίδια πλευρά, όχι σε διαφορετικές πλευρές.

Αυτά που λέτε είναι απολύτως αληθινά και τα λένε πολλοί. Το έχω πει αρκετές φορές. Και στην ομιλία μου ενώπιον της Κρατικής Αστυνομίας το επανέλαβα.

Είναι τρομερό. Γιατί όμως συμβαίνει αυτό; Γιατί αυτοί οι πιο πλούσιοι άνθρωποι λύνουν τα προβλήματα με αυτή τη δικαιοσύνη.

Αυτό είναι το πρόβλημα. Η δικαιοσύνη είναι που δεν μου επιτρέπει, δεν επιτρέπει σε εσάς, εμάς, στην κυβέρνησή μας να κάνουμε πράγματα μέχρι τέλους. Τελικά η δικαιοσύνη έχει τον τελευταίο λόγο.

Αν τα δικαστήρια μιλούσαν και ενεργούσαν όπως η κρατική αστυνομία με όλα τα ελαττώματα που έχει, θα ήταν πολλές φορές πιο προχωρημένα από ό,τι είναι σε σχέση με το σημείο που ξεκινήσαμε.

Αυτοί που χτίζουν για να πουλήσουν αγοράζουν τον εισαγγελέα και τον δικαστή. Η αστυνομία και η κυβέρνηση είναι ανίσχυρες», είπε.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου