Μέτα: Να απαγορευτεί η είσοδος Ρώσων πολιτών στην Αλβανία

Μέτα: Να απαγορευτεί η είσοδος Ρώσων πολιτών στην Αλβανία

Ο επικεφαλής του κόμματος «Ελευθερία» Ιλίρ Μέτα προειδοποίησε ότι την επόμενη εβδομάδα θα μηνύσει την αρχή για το άνοιγμα των φακέλων, για πλαστογραφία και χειραγώγηση με σκοπό τον εκβιασμό εναντίον του.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο Μέτα δήλωσε ότι τα ευρήματα για το ότι συνεργάστηκε με την πρώην κρατική ασφάλεια είναι αναληθή και έχουν σκοπό να τον βλάψουν πολιτικά.

«Την 1η Σεπτεμβρίου θα ασκήσω ποινική μήνυση κατά της Αρχής για κατάφωρη και εσκεμμένη παράβαση της δικογραφίας για πλαστογραφία, αλλά και για χειραγώγηση με σκοπό τον εκβιασμό και την αποκάλυψη μυστικών.».

Ο Μέτα επιτέθηκε σφοδρά και στον επικεφαλής της σοσιαλιστικής κοινοβουλευτικής ομάδας, Ταουλάντ Μπάλα, ο οποίος ανακοίνωσε αλλαγή του νόμου για την απαγόρευση της εισόδου στο κοινοβούλιο πρώην υπαλλήλων της κρατικής ασφάλειας.

Για το συμβάν στο αλβανικό οπλοστάσιο, ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας ζήτησε να απαγορευτεί η είσοδος Ρώσων πολιτών στην Αλβανία.

Πρέπει να αναλογιστούμε αυτήν την ευκαιρία για να ενισχύσουμε την εθνική ασφάλεια και να παρακινήσουμε τον στρατό μας».

Ακόμη και ο Ιλίρ Μέτα κατά την επικοινωνία με τους δημοσιογράφους καλωσόρισε την πτήση δύο αμερικανικών αεροπλάνων B-52 πάνω από την αλβανική πρωτεύουσα.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου