Περαιτέρω συνεργασία ΗΠΑ - Αλβανίας στα πλαίσια του ΝΑΤΟ

Περαιτέρω συνεργασία ΗΠΑ - Αλβανίας στα πλαίσια του ΝΑΤΟ

Η πρέσβης των ΗΠΑ στα Τίρανα, Yuri Kim δήλωσε ότι ανυπομονεί να εργαστεί για την περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Αλβανίας ως σύμμαχου του ΝΑΤΟ.

Η Kim κοινοποίησε μια φωτογραφία με δύο στρατηγούς της Διοίκησης Δυνάμεων του ΝΑΤΟ, οι οποίοι σύμφωνα με την ίδια, πριν από ένα χρόνο ακριβώς, βρίσκονταν στην Αλβανία για να ανοίξουν το «Defender Europe 2021.

«Η διοίκηση των δυνάμεων του ΝΑΤΟ θα περάσει από τον κύριο στα δεξιά, στον κύριο στα αριστερά. Πολλές ευχαριστίες και βαθύς σεβασμός στον Στρατηγό Wolters για την εξαιρετική υπηρεσία του στις Ηνωμένες Πολιτείες και στην Ανώτατη Συμμαχική Διοίκηση του ΝΑΤΟ. Τις καλύτερες ευχές στον στρατηγό Cavoli καθώς αναλαμβάνει ένα από τα πιο δύσκολα καθήκοντα σε μια στιγμή σημαντικής πρόκλησης για την κοινή μας άμυνα και ασφάλεια. Ανυπομονούμε να εργαστούμε μαζί για την περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Αλβανίας ως συμμάχων του ΝΑΤΟ. Είμαστε το ΝΑΤΟ», είπε η Αμερικανίδα πρέσβης στα Τίρανα.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου