Στην Αλβανία ο επικεφαλής της Pfizer Άλμπερτ Μπουρλά

Στην Αλβανία ο επικεφαλής της Pfizer Άλμπερτ Μπουρλά

Ο επικεφαλής της εταιρείας Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά, βρέθηκε στην Αλβανία για να επιθεωρήσει εκ του σύνεγγυς τις συνθήκες διατήρησης των εμβολίων και να διασφαλίσει τη συνέχεια της προμήθειας εμβολίων της Pfizer στην Αλβανία. Όπως αναφέρει το Ανεξάρτητο Βαλκανικό Πρακτορείο, μαζί με τον πρωθυπουργό Edi Rama, ο Μπουρλά επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του QSUT όπου αποθηκεύονται τα εμβόλια της Pfizer κατά του Covid

Αποκαλώντας τον φίλο της Αλβανίας, ο επικεφαλής της κυβέρνησης Edi Rama δήλωσε ότι ο Μπουρλά ήρθε σε βοήθεια της Αλβανίας όταν η κατάσταση βρίσκονταν σε μια δύσκολη στιγμή.

«Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη ημέρα για τη διαδικασία εμβολιασμού, διότι έχουμε την τιμή και τη χαρά να υποδεχθούμε το μεγάλο αφεντικό της Pfizer, ο οποίος μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι έχει γίνει φίλος μας, φίλος της Αλβανίας. Μας άνοιξε την πόρτα στην πιο δύσκολη στιγμή όταν πήγαμε στη Νέα Υόρκη για να χτυπήσουμε την πόρτα της Pfizer σε συνθήκες όπου δεν είχαμε ξεκάθαρη προοπτική. Μιλήσαμε επί μακρόν στη Νέα Υόρκη και παρόλο που δεν μας υποσχέθηκε επί τόπου ότι το θέμα θα λυθεί, μας έδωσε το λόγο ότι θα κάνει τα πάντα για να το λύσει. Χάρη στη δέσμευση του κ. Μπουρλά μπορέσαμε να πάρουμε τα εμβόλια νωρίτερα από τους άλλους. Θέλω να εκφράσω ενώπιον του και στην κοινή γνώμη, απέραντη ευγνωμοσύνη για αυτή τη βοήθεια στην προστασία της ζωής των πολιτών», δήλωσε ο Αλβανός Πρωθυπουργός Edi Rama.

Από την άλλη πλευρά, ο επικεφαλής της εταιρείας Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά, ευχαρίστησε τον Rama για τη φιλία που του δόθηκε και εξέφρασε την ευτυχία του για την ευκαιρία που είχε να βοηθήσει την Αλβανία.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου