Ο Βαγγέλης Ντούλες καταψήφισε τη νέα πρόεδρο του Αλβανικού Κοινοβουλίου

Ο Βαγγέλης Ντούλες καταψήφισε τη νέα πρόεδρο του Αλβανικού Κοινοβουλίου

Την αντίδρασή του σχετικά με την εκλογή της Lindita Nikolla ως πρόεδρου του Κοινοβουλίου της Αλβανίας, εξέφρασε δημόσια ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ και βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Βαγγέλης Ντούλες.

Ο κ. Ντούλες, ο οποίος κατήλθε υποψήφιος με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην χώρα (Δημοκρατικό Κόμμα), υπήρξε ένας από τα μέλη του Κοινοβουλίου που καταψήφισε την νέα πρόεδρο, η οποία και εκλέχθηκε κατά την πρόσφατη σύγκληση της νέας αλβανικής Βουλής.

«Παρά το γεγονός ότι δεν είναι ηθικό στην περίπτωση της μυστικής ψηφοφορίας, η ψήφος μου ήταν κατά της υποψηφιότητας της κυρίας Nikolla», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Στην ψηφοφορία για την εκλογή του προέδρου της Βουλής, συμμετείχαν 137 βουλευτές, 83 ψήφοι κρίθηκαν έγκυρες από την επιτροπή, 79 άκυρες και τέσσερις κατά.

Όσον αφορά τις 4 αρνητικές ψήφους, το Σοσιαλιστικό Κόμμα Ενσωμάτωσης μέσω δελτίου τύπου, ανακοίνωσε πως οι συγκεκριμένες ψήφοι προέρχονται από τους βουλευτές του.

Επιπλέον στις 4 αρνητικές ψήφους προστίθεται και εκείνη του Έλληνα εκπροσώπου της Μειονότητας στην Αλβανία, δηλαδή 5.

Εκείνο όμως που απασχολεί τόσο τα αλβανικά ΜΜΕ, όσο και τον αλβανικό πολιτικό χώρο, είναι οι δύο θετικοί ψήφοι της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπέρ της νυν πρόεδρου του Κοινοβούλιο της Αλβανίας.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου