14 κενές κλίνες Covid-19 στο νοσοκομείο Χατζηκώστα

14 κενές κλίνες Covid-19 στο νοσοκομείο Χατζηκώστα

Σε συνέχεια της πληροφόρησης μας για αύξηση αρνητικών απαντήσεων σε αιτήματα διακομιδής Βορειοηπειρωτών στο νοσοκομείο Χατζηκώστα των Ιωαννίνων, προ ολίγου λάβαμε ενημέρωση για την πληρότητα των κλινών. Σύμφωνα λοιπόν με ασφαλείς πηγές από το νοσοκομείο, σήμερα από τις 24 απλές κλίνες Covid-19, οι 14 είναι κενές και από τις κλίνες στην Μονάδα εντατικής θεραπείας από τις 4 υπάρχει μια διαθέσιμη. Αντίστοιχη είναι η εικόνα και στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της πόλης.

Όπως μας ενημέρωσε η υπεύθυνη για τις διακομιδές για τους δήμους Φοινίκης και Δρόπολης, κα Ελένη Παππά, 5 άνθρωποι που νοσούν δεν έγιναν δεκτοί στα νοσοκομεία των Ιωαννίνων τις τελευταίες ημέρες, με το ένα περιστατικό από αυτά να προοριζόταν για νοσηλεία σε ΜΕΘ. Στην ευρύτερη περιοχή της Χιμάρας υπήρξαν άλλα δύο περιστατικά για απλές κλίνες τα οποία επιτρέπει σε απορρίφθηκαν.

Νωρίτερα επιχειρήσαμε να επικοινωνήσουμε με τον διοικητή του νοσοκομείου Χατζηκώστα κ. Δερδεμέζη, ώστε να μας δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις και ακόμη περιμένουμε να μας καλέσει ο ίδιος, όπως μας ενημέρωσε η γραμματεία του.

Γιατί ένα νοσοκομείο με 14 άδειες κλίνες δηλώνει πληρότητα; Αναμένουμε μια υπεύθυνη απάντηση.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου