Σε κανονικούς ρυθμούς η Κακαβιά, η Ελλάδα εξυπηρέτησε όλους τους ταξιδιώτες

Σε κανονικούς ρυθμούς η Κακαβιά, η Ελλάδα εξυπηρέτησε όλους τους ταξιδιώτες

Κανένα αυτοκίνητο δεν βρισκόταν στη γραμμή της συνοριακής διέλευσης της Κακαβιά τα πρώτα λεπτά της Δευτέρας, τερματίζοντας έτσι τις ουρές χιλιομέτρων που δημιουργήθηκαν για μέρες στα σύνορα με την Ελλάδα.

Στις 00:40, ξημερώματα Δευτέρας, όλοι οι άνθρωποι και τα αυτοκίνητα που περίμεναν στη ουρά πέρασαν τελικά στην ελληνική επικράτεια και συνέχισαν το ταξίδι τους. Η ελληνική πλευρά, με σκοπό να εξυπηρετηθούν όλοι όσοι παρέμειναν ατελείωτες ώρες στα οχήματα τους, δεν έθεσε σε ισχύ ούτε το πλαφόν ούτε το περιορισμένο ωράριο λειτουργίας. Επίσης στις 8μμ της Κυριακής κατέφθασε νέο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για να αντικαταστήσει την πρωινή βάρδια και υπήρξε ολιγόλεπτη διακοπή στην εξυπηρέτηση.

Όπως μας ενημέρωσαν, την Κυριακή πέρασαν από την Κακαβιά 3325 άνθρωποι και 1629 οχήματα.

Εν τω μεταξύ, από σήμερα θα τεθούν σε ισχύ οι νέοι κανόνες για τη διέλευση στην Ελλάδα. Εκτός από την προσκόμιση αρνητικού τεστ κορονοϊού, το οποίο θα πρέπει να έχει διενεργηθεί εντός 72 ωρών, θα εφαρμοστεί και ο περιορισμός των ατόμων που μπορούν να περάσουν στην Ελλάδα, 750 άτομα από Κακαβιά και 300 από την Κρυσταλλοπηγή ανά ημέρα. Όσοι περάσουν, φτάνοντας στην μόνιμη κατοικία τους θα τεθούν σε επταήμερη καραντίνα. Σήμερα η εξυπηρέτηση θα διαρκέσει μέχρι τις 11μμ ώρα Ελλάδος.

Βίντεο κατά την αλλαγή βάρδιας του κλιμακίου του ΕΟΔΥ χθες στις 8μμ ώρα Ελλάδος.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου