Γιατί η Συμφωνία των Πρεσπών πρέπει να καταργηθεί άμεσα;

Γιατί η Συμφωνία των Πρεσπών πρέπει να καταργηθεί άμεσα;

ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ

«Ουδείς χειρότερος εχθρός εκ του ευεργετηθέντος»

Οι Σκοπιανοί επαληθεύουν αναίσχυντα και τάχιστα τη γνωστή ρήση.

Και τι δεν τους δώσαμε! Το ιερό όνομα της Μακεδονίας, τη γλώσσα, τα εμπορικά σήματα και κάθε φύσεως άλλες χαριστικές παροχές. Τους βάλαμε στο ΝΑΤΟ και απασχολούμε τα F16 μας να κάνουν βόλτες στον εναέριο χώρο τους. Τους υποσχεθήκαμε ακόμη ότι θα τους βάλουμε και στην Ευρωπαϊκή Ένωση!

Αυτοί δεν μας έδωσαν και δεν τήρησαν τίποτε. Τα αγάλματα του Μ. Αλεξάνδρου, του Φιλίππου, του Ιουστινιανού,η Αψίδα της Μακεδονίας, οι «Μακεδόνες του Αιγαίου», οι χάρτες μέχρι τον Όλυμπο, τα βιβλία, όλα όπως ήταν.

Λένε πως άλλαξαν το όνομα του αεροδρομίου, αλλά εάν ψάξει κανείς στις αποθήκες, η παλιά επιγραφή είναι αποθηκευμένη και έτοιμη να επανατοποθετηθεί… σε πρώτη ευκαιρία!

Και δεν φτάνουν όλα αυτά, αλλά τελευταία το θράσος τους ξεπέρασε κάθε όριο. Ο πρόεδρός τους Πενταρόφσκι προτρέπει τους «Μακεδόνες» στην Ελλάδα, να προσφύγουν στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια. Ο γνωστός κ. Ζάεφ περηφανεύεται σαν κούρκος για την ποδοσφαιρική ομάδα της «Μακεδονίας» του και μετά ο γελοίος ισχυρίζεται ότι το είπε από… συνήθεια! Και δεν έφταναν αυτά και η υπουργός τους Σεκερίνσκα υπέγραψε με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας Ακάρ… πενταετή συμφωνία αμυντικής και οικονομικής συνεργασίας. Δεν γνωρίζουμε τους πραγματικούς όρους της συμφωνίας. Παρατηρήσαμε μόνο ότι οι δύο φάκελοι της συμφωνίας που αντηλλάγησαν πανηγυρικά, είχαν και οι δύο το Τουρκικό εθνόσημο! Μας αρκεί μόνο ότι ανακοινώθηκε ότι η Τουρκία θα παρέχει κάθε χρόνο οικονομική βοήθεια για να εξοπλίσουν το πυροβολικό και να οργανώσουν γενικότερα το Στρατό τους.

Και δε μου λέτε, τί το θέλουν οι Σκοπιανοί το πυροβολικό; Εναντίον ποίων θα το χρησιμοποιήσουν; Όχι βέβαια εναντίον της Αλβανίας, του Κοσόβου ή της Σερβίας. Ούτε για την Βουλγαρία, όταν 120.000 Σκοπιανοί έχουν πάρει Βουλγαρικά διαβατήρια. Εναντίον της Ελλάδας προφανώς μαζί με τους Τούρκους. Να μας κυκλώσουν θέλουν οι Τούρκοι από παντού, και τη «Σόλουν», τη Θεσσαλονίκη, ονειρεύονται οι Σκοπιανοί. Ξυπνήστε πια!

Όλα στη ζωή έχουν κάποια όρια. Ακόμη και η ευφυΐα. Μόνο η βλακεία δεν έχει όρια. Και επειδή πιστεύω ότι δεν ανεχόμαστε να μας κατατάξουν στην τελευταία κατηγορία, λοιπόν ΑΜΕΣΑ:

Καταγγελία, κατάργηση της Συμφωνίας των Πρεσπών και συνεργασία με την Βουλγαρία διότι και αυτή αντιμετωπίζει τον ίδιο κίνδυνο: τους Τούρκους.

Υ.Γ.: Υπάρχουν ορισμένοι επιχειρηματίες που δημιούργησαν θυγατρικές επιχειρήσεις, κυρίως λόγω της σημαντικής διαφοράς του εργατικού κόστους. Τους συμβουλεύω να προσέχουν. Οι Σκοπιανοί δεν έχουν μπέσα και ο νοών νοείτω!

Ακόμη υπάρχουν και κάποιοι αφελείς που είναι ευχαριστημένοι! Πάνε στα Καζίνο της Γευγελής, τους περιποιούνται, τους δίνουν και κάρτες εισόδου. Υπάρχουν και κορίτσια με μίνι και ντεκολτέ! Χαζόμαγκες πηγαίνετε να τα ακουμπάτε!

Πηγή: Δρ. Πρόδρομος Σ. Εμφιετζόγλου / militarie.gr

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου