Κάθειρξη 15 ετών ζητείται για τον πρώην αστυνομικό που σκότωσε ανήλικο με σκάφος στο Ποτάμι

Κάθειρξη 15 ετών ζητείται για τον πρώην αστυνομικό που σκότωσε ανήλικο με σκάφος στο Ποτάμι

Ο Arjan Tase, πρώην αστυνομικός, αντιμετωπίζει αίτημα για 15ετή κάθειρξη από την εισαγγελία, κατηγορούμενος για την ανθρωποκτονία της Jonada Avdia στη Χιμάρα πριν από δύο χρόνια.

Στη συνεδρίαση στον Αυλώνα, η εισαγγελία κατηγόρησε τον Tase για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ισχυριζόμενη ότι στις 2 Αυγούστου 2022, "ο κατηγορούμενος Α.Τ., οδηγώντας σκάφος με δύο μηχανές, έφυγε από την περιοχή όπου κολυμπούσαν ο πολίτης Β.Α. και η κόρη του J.A., με το σκάφος να κερδίζει ταχύτητα προς την κατεύθυνσή τους. Κατά τη στροφή, οι μηχανές του χτύπησαν την ανήλικη, τραυματίζοντάς την θανάσιμα".

Η Jonada, που είχε επιστρέψει στην Αλβανία από τη Βρετανία για ολιγοήμερες διακοπές με την οικογένειά της, σκοτώθηκε ακαριαία.

Μετά το τραγικό συμβάν, η αστυνομία ενέτεινε τους ελέγχους σκαφών σε όλη την ακτή, αν και οι παραθεριστές διαμαρτύρονταν για έλλειψη ασφάλειας εδώ και χρόνια.

...

«Ανθρωποκτονία από αμέλεια» το πόρισμα της αστυνομίας για τον Arjan Tase

Η Εισαγγελία της Αυλώνας αναμένεται να αντιταχθεί στο πόρισμα της αστυνομίας Αυλώνας που παρέδωσε τον Arjan Tase με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια. Η εισαγγελέας Eranda Laze θα παραδώσει...

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου