Τραγωδία στη Σκόδρα: 39χρονη αυτοκτόνησε στο ποτάμι με τα 3 παιδιά της

Τραγωδία στη Σκόδρα: 39χρονη αυτοκτόνησε στο ποτάμι με τα 3 παιδιά της

Στη Σκόδρα, μια 39χρονη γυναίκα, η Alma Arrazi, φέρεται να αυτοκτόνησε πνίγοντας ταυτόχρονα και τα 3 ανήλικα παιδιά της, ηλικίας 9, 6 και 4 ετών.

Έως στιγμής, έχει βρεθεί μόνο το νεκρό σώμα του 9χρονου κοριτσιού, με σημάδια στο πρόσωπό της, από ψαράδες στον ποταμό Μπούνα.

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της Alma Arrazi και των δύο μικρότερων παιδιών της, με τις ειδικές δυνάμεις RENEA, την FNSH και τη Συνοριακή Αστυνομία να "χτενίζουν" τον ποταμό Μπούνα για τυχόν ίχνη τους.

Η εξαφάνιση της οικογένειας Arrazi είχε γίνει αντιληπτή από τον σύζυγο της Alma, Ergys Arrazi, ο οποίος ήταν αυτός που ειδοποίησε τις αρχές.

Οι έρευνες εκτείνονται από την παλιά γέφυρα του Μπούνα έως τις εκβολές του, με την πολύτιμη συνδρομή ψαράδων και κατοίκων της περιοχής.

Παράλληλα, πληροφορίες θέλουν μέλη της οικογένειας της Alma Arrazi να έχουν συλληφθεί και να ανακρίνονται.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες τους, η 39χρονη γυναίκα υφίστατο συστηματική κακοποίηση, ενώ η αστυνομία έχει κατασχέσει υλικό από κάμερες ασφαλείας για να διαπιστώσει τις τελευταίες κινήσεις της Alma Arrazi και των παιδιών της, καθώς και εάν όντως βρισκόταν μόνη μαζί τους.

Η τραγωδία στη Σκόδρα έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, ενώ τα αίτια που οδήγησαν την Alma Arrazi σε αυτή την απερίγραπτη πράξη παραμένουν άγνωστα.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου