Δυο δικοί μας άνθρωποι η Ρίτα Γουίλσον με καταγωγή από την Σωτήρα και ο Χρίστος Μάστορας από Βοδίνο της Δρόπολης παρουσιάζουν το ντουέτο - έκπληξη «Let Me Be», που έγραψαν οι ίδιοι μέσω Skype.


Η πολυπράγμων Ρίτα Γουίλσον συναντά δισκογραφικά τον πολυτάλαντο καλλιτέχνη και frontman του αγαπημένου ελληνικού συγκροτήματος MEΛISSES, Χρήστο Μάστορα, σε ένα ερωτικό τραγούδι με αγγλικό στίχο, το οποίο έγραψαν οι ίδιοι μέσω Skype, χωρίς να έχουν βρεθεί ποτέ από κοντά. Την ιδέα για τη μουσική συνύπαρξη είχε η Panik Records οπως αναφερει η lifo.gr.

«Ερωτεύτηκα τη φωνή του Χρήστου από την πρώτη στιγμή που την άκουσα. Έχει ψυχή, πάθος και βάθος. Είμαι ευγνώμων που κυκλοφορήσαμε αυτό το τραγούδι μαζί. Και είναι τιμή μου που έζησα αυτή την όμορφη εμπειρία με τον Χρήστο στην Ελλάδα, μία από τις πολιτιστικές μου πατρίδες, με αυτούς τους ανθρώπους που αγαπώ τόσο πολύ» δήλωσε η ηθοποιός, μουσικός και σύζυγος του Tom Hanks, Ρίτα Γουίλσον.

«Η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις. Είναι μεγάλη τιμή και χαρά που είχα την ευκαιρία να δουλέψω με την ταλαντούχα Ρίτα Γουίλσον. Ρίτα, ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι "τελειώσαμε" το τραγούδι μας μέσω Skype. Κάθε ιστορία που μοιραστήκαμε μεταξύ μας, κάθε σκέψη για το πώς βλέπουμε τη ζωή οδήγησε σε αυτό το αποτέλεσμα και είμαι χαρούμενος που ήταν μία διαδικασία ουσιαστική και όχι επιφανειακή... Σ' ευχαριστώ που μοιράστηκες τον πολύτιμο χρόνο σου μαζί μου και ελπίζω οι δρόμοι μας να μη σταματήσουν να συναντιούνται. Ρίτα, είσαι πραγματικά μία γυναίκα που με εμπνέει» δήλωσε με τη σειρά του ο Χρήστος Μάστορας.

Το «Let Me Be» παρουσιάστηκε για πρώτη φορά live τον περασμένο Ιούνιο, στη συναυλία της Ρίτα Γουίλσον στο «Summer Nostos Festival», όπου προσκάλεσε τον Χρήστο Μάστορα να ανέβει στη σκηνή για να το τραγουδήσουν μαζί. Θα κυκλοφορήσει επίσημα την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου από την Panik Records σε όλο τον κόσμο.