Τσελέντης στο himara.gr: «Ποτέ δεν μίλησα για μεγάλο σεισμό στα Βαλκάνια»

Τσελέντης στο himara.gr: «Ποτέ δεν μίλησα για μεγάλο σεισμό στα Βαλκάνια»

Τις τελευταίες 2 ημέρες στην Αλβανία υπήρξε μεγάλη ανησυχία για «υποτιθέμενη» δήλωση του Διευθυντή του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, Άκη Τσελέντη, όπου αναφέρει πως πρόκειται να γίνει μεγάλος σεισμός στα Βαλκάνια, ο οποίος θα είναι 30 φορές πιο δυνατός από τον σεισμό που σημειώθηκε πρόσφατα στην Αθήνα. 

Η υποτιθέμενη δήλωση την οποία παρουσίασαν αλβανικά ΜΜΕ ανάγκασε τον πρόεδρο της Αλβανίας Ilir Meta να απευθυνθεί με επιστολή στον πρωθυπουργό Έντι Ράμα, τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Εριόν Μπράτσε και την υπουργό Άμυνας Τζάτσκα για τη λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών, με σκοπό την πρόληψή τους. Στόχος αυτού του αιτήματος ήταν η πρόληψη του κινδύνου της ζωής των πολιτών.

Ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθήνας δήλωσε στο himara.gr πως ουδέποτε δήλωσε πως θα γίνει μεγάλος σεισμός στα Βαλκάνια οπου θα είναι 30 φορές πιο δυνατός από τον σεισμό που σημειώθηκε πρόσφατα στην Αθήνα. Σύμφωνα με τον ίδιο, κάποιοι διαστρεύλωσαν τις δηλώσεις που έκανε πρόσφατα σχετικά με το ρήγμα των Αλκυονίδων στον Κορινθιακό κόλπο.

×
Ενημερώσεις

Μετά την εγγραφή σας, θα λαμβάνετε email για κάθε νέα δημοσίευση.

Ενταφιάστηκαν σήμερα στην Κλεισούρα 85 Έλληνες στρ...
Τελικά έχει ελληνική καταγωγή ο Ράμα ή όχι;

Σχετικά άρθρα 

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμη
Επισκέπτης
Δευτέρα 26/09/22, 16:15

Εικόνα Captcha

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη