Ράμα: Δεν έχω ούτε σταγόνα ελληνικού αίματος - Κανένα από τα κύτταρά μου δεν είναι ελληνικό

 Ραμα: Δεν έχω ούτε σταγόνα ελληνικού αίματος - Κανένα από τα κύτταρά μου δεν είναι ελληνικό

Σκληρή απάντηση του Ράμα στον Έλληνα ΥΠΕΞ, Νίκο Δένδια

Κατά τη σημερινή συνδιάσκεψη τύπου με τα αλβανικά ΜΜΕ, ο Ράμα απάντησε σε στημένη ερώτηση αλβανού δημοσιογράφου για δήθεν δήλωση του Έλληνα ΥΠΕΞ, Νίκου Δένδια, με καταγωγή από το ίδιο χωριό με το χωριό της μητέρας του, Ανίτα Κολέκα, από το Βούνο της περιοχής της Χιμάρας. Σε μια απέλπιδα προσπάθεια να ξεφύγει από τα ερωτήματα για τη δύσκολη πολιτική, οικονομική και πολιτειακή κρίση που περνά η χώρα του, ο Ράμα (ο επίσημος ΥΠΕΞ της Αλβανίας) άρχισε να μονολογεί με κορώνες πατριωτισμού, χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να το κάνει οπως αναφερει η ιστοσελιδα tachydromos.org.

Όλο το παραλήρημα του Ράμα έχει ως εξής:

«Δεν θα ήθελα να επιδοθώ σε πολεμικές. Τα κουτσομπολιά με το γείτονα είναι εύκολο πράγμα. Δεν θα ένιωθα καθόλου στενοχώρια αν θα είχα κι ένα μέρος ελληνικού αίματος, αλλά δεν έχω κανένα κύτταρο ελληνικό. Εγώ έχω στις φλέβες μία ανάμιξη αίματος. Και δεν θα ένιωθα καθόλου στενοχώρια αν είχα κι ένα μέρος ελληνικού αίματος, αλλά δεν έχω κανένα κύτταρο, δεν έχω καμιά καταβολή. Ενώ έχω κάποιες άλλες καταβολές. Όπως έχω, λογουχάρη, καταβολές από τη Σκόδρα, τη Μιρντίτα, το Βεράτι, το Βούνο. Επίσης θα ήθελα να πω ξεκάθαρα ότι για μένα οι αλβανοί ορθόδοξοι δεν είναι έλληνες ορθόδοξοι. Για να είμαστε ξεκάθαροι και γι αυτό. Επειδή από θρησκευτική άποψη έχω και καθολική και ορθόδοξη καταβολή και, εξαιτίας της βούλησης της γιαγιάς μου, ο ίδιος είμαι καθολικός, θα ήθελα να υπογραμμίσω ξεκάθαρα: Εμείς αυτό το κομμάτι το έχομε ξεχωρίσει, εκείνοι το έχουν κοινό. Εντωμεταξύ, τα αδέρφια μας της Μειονότητας είναι έλληνες κι ορθόδοξοι. Σε ό,τι αφορά τις σχέσεις, οι επιθυμίες και οι στόχοι είναι οι καλύτεροι δυνατοί. Θέλουμε τη φιλία, την κατανόηση και το σεβασμό, διότι οι σχέσεις δεν εξαρτούνται από την καταγωγή οποιουδήποτε βρίσκεται στην εξουσία. Αυτό δεν έχει σημασία».


Δημόσια διαπόμπευση του δημάρχου Δυρραχίου από τον...
Νέες προκλήσεις Αλβανών κατά Βορειοηπειρωτικού Ελλ...
 
  1. Σχόλια (5)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (5)

This comment was minimized by the moderator on the site

Προς Χαονας τι λες ρε φίλε με εντυπωσιάζεις κάθισες και έψαξες το βίντεο του ραμα έβαλες και και το logo Himara.gr στο ERTV δίπλα χάχα έχεις πλάκα τελικά. Στο θέμα μας το να κάτσω εγώ να σου μεταφράσω το σωστό δεν έχει νόημα.. Γιατί πρώτα όπλα δεν είσαι Αλβανός και δεν ξέρεις αλβανικά η μήπως είσαι Αλβανός??? Γιατί άμα είσαι Αλβανός να στα γράψω αλβανικά μπας και το καταλάβεις καλλίτερα.. Και να τα γράψεις οπός ακριβώς τα λέει...

This comment was minimized by the moderator on the site

Τελικά το είπε η δεν το είπε;

This comment was minimized by the moderator on the site

Πότε τα είπε ο ραμα όλα αυτά που γράφεις ρε λαμογιο... Η μήπως δεν μίλησε καθόλου για αυτό το θέμα γιατί ος γνωστόν η κακία σας είναι μέσα σάς.. Που να τα έλεγε κιόλας.. ΕΤΑΚΤΟ θα είταν στης ειδήσεις....

This comment was minimized by the moderator on the site

Βγες απο την σπηλιά σου και ξεστραβώσου πριν γράψεις την κοτσάνα σου. Στην μητρική σου γλώσσα είναι θα τα καταφέρεις να καταλάβεις τι λέει.

This comment was minimized by the moderator on the site

Οι Βουνιώτες ειναι Ελληνοαλβανοι στη καταγωγή
αρα ο Ραμας λεει κακακιες.

Εχει και ελληνικο αιμα για αυτο και φεραιται ως γενιτσαρος

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη