Ευχαριστήρια επιστολή του νέου Προέδρου της Βορειοηπειρωτικής οργάνωσης «ΟΜΟΝΟΙΑ», Βασίλη Κάγιου

Ευχαριστήρια επιστολή του νέου Προέδρου της Βορειοηπειρωτικής οργάνωσης «ΟΜΟΝΟΙΑ», Βασίλη Κάγιου

Αγαπητοί φίλοι και φίλες, μέλη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ,

Με την ολοκλήρωση της 10ης Συνδιάσκεψης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και την εκλογή μου στη θέση του Προέδρου της Οργάνωσης, επιτρέψτε μου μαζί με τα θερμά ευχαριστήρια για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου, να μοιραστώ μαζί σας λίγες σκέψεις.

Η Συνδιάσκεψη αυτή ας αποτελέσει αφορμή ώστε να πορευθούμε πιο ορθά στο δρόμο της οργανωμένης προσπάθειας στην ΟΜΟΝΟΙΑ, σύμφωνα με όσα το Καταστατικό και το Πολιτικό της Πρόγραμμα ορίζει. Ας προσπαθήσουμε ο καθένας να γίνουμε περισσότεροι στο μετερίζι αυτό. Προσωπικά δεσμεύομαι ότι αποφεύγοντας προσωπικές φιλοδοξίες και λάθος συμπεριφορές θα συμβάλω στο μέτρο του δυνατού ώστε καλύτερα να καλλιεργείται η συλλογικότητα στη λήψη αποφάσεων και το ενωτικό κλίμα σε όλα τα επίπεδα, ειδικά δε στα όργανα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ώστε να αποδίδει λειτουργικά ο κόπος και οι θυσίες του καθενός μας και ειδικά των απλών μελών στις τοπικές οργανώσεις.

Απ’ τη θέση μου και ερμηνεύοντας τα αισθήματα του καθενός Ομονίτη εκφράζω θερμά ευχαριστήρια για την Διοργανωτική Επιτροπή της Συνδιάσκεψης που όχι απλά υλοποίησε τόσο μεγάλη συνάθροιση αντιπροσώπων απ’ όλα τα Παραρτήματα αλλά συνέβαλε ώστε οι οργανωτικές δομές της Οργάνωσης να ενεργοποιηθούν σε όλη τη γεωγραφία που η ΟΜΟΝΟΙΑ αρθρώνεται.

Έχουμε πολύ έργο μπροστά μας. Η βασική μας πρόκληση είναι η αφύπνιση της συνείδησης των μελών της ΕΕΜ για να γίνουμε περισσότεροι στην υπόθεση που μας αφορά, αυτή για μεγαλύτερη πρακτική υλοποίηση των δίκαιων δικαιωμάτων που ιστορικά έχουμε διασφαλισμένα και που εγγυούνται και απ’ τις Ευρωπαϊκές διαδικασίες.

Και πάλι θερμό πατριωτικό χαιρετισμό στον καθένα και την καθεμία σας και θα έχουμε την ευκαιρία στο άμεσο μέλλον και σε όλη τη διάρκεια της θητείας να συναντηθούμε και να προβληματιστούμε από κοινού!

Καλή δύναμη και καλή συνέχεια του αγώνα!

Βασίλης Κάγιος
Πρόεδρος ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ

Η πολιτική ηγεσία της Αλβανίας χαιρετίζει τη συμφω...
Εσωτερική διάβρωση στη νέα γενιά των Βορειοηπειρωτ...
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη