Στο Άγιον Όρος ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος (φωτογραφίες)

anastasios-agion-oros

Προσκυνηματική επίσκεψη στο Περιβόλι της Κυρίας Θεοτόκου, στον Άθω, πραγματοποιεί από τη Δευτέρα ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας Αναστάσιος. Είναι η πρώτη επίσκεψη που πραγματοποιεί από την εκλογή του ως Προκαθημένου της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Αλβανίας.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας έγινε θερμά δεκτός και συμφώνως με την Αγιορείτικη τάξη και παράδοση από τον Πρωτεπιστάτη Γέροντα Βαρνάβα, τα μέλη της Ιεράς Επιστασίας, τους Αντιπροσώπους του 20Ιερών Μονών καθώς και από τον Πολιτικό Διοικητή του Αγίου Όρους Αρίστο Κασμίρογλου.

Αφού τελέστηκε Δοξολογία στον ιστορικό Ναό του Πρωτάτου όπου προσκύνησε την πανίερη εικόνα της Παναγίας «Αξιον Εστι» ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος και η τιμία συνοδεία του επισκέφθηκαν τον κτίριο της Ιεράς Κοινότητας όπου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τα μέλη της Ιεράς Κοινότητας και τους Αντιπροσώπους.

Αργότερα ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας αναχώρησε για τη Μονή Ξενοφώντος.


_

"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
Ξεκίνησε το σχέδιο «Μεγάλη Αλβανία» στα Βαλκάνια γ...
Εκδήλωση και ψήφισμα στο Δελβινάκι για την Επέτειο...
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.himara.gr/

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη