Συναντήσεις του Προέδρου του ΚΕΑΔ Βαγγέλη Ντούλε στην Ουάσινγκτον

Συναντήσεις του Προέδρου του ΚΕΑΔ Βαγγέλη Ντούλε στην Ουάσινγκτον

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ, κύριος Βαγγέλης Ντούλες, ευρισκόμενος στην Ουάσιγκτον με πρόσκληση της Επιτροπής του Κογκρέσου των ΗΠΑ για να συμμετάσχει στις τελετές εγκαινίων του Πρόεδρου Τράμπ, συμμετείχε χθες στη δεξίωση που οργάνωσε η Ελληνο-αμερικανική Κοινότητα προς τιμή του Αρχιεπισκόπου Δημητρίου και σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για τα μέλη της που διορίζονται σε υψηλές διοικητικές θέσεις στη νέα διοίκηση και, συγκεκριμένα, για τον κύριο Reince Priebus, προϊσταμένου του Γραφείου Προσωπικού του Λευκού Οίκου, για τον κύριο George Gigicos, διευθυντή του πρωτοκόλλου της Προεδρίας, καθώς και τον γνωστό κόγκρεσμαν, κύριο Gus Billirakis.

Ο κύριος Ντούλες είχε την ευκαιρία να γνωριστεί κι από κοντά με τους υψηλούς διοικούντες της νέας διοίκησης και να τους εκφράσει τις πιο θερμές ευχές για την επιτυχή προσωπική τους προαγωγή και ευρύτερα για την πραγματοποίηση όλων των προσδοκιών των Αμερικανών πολιτών από την Προεδρεία Τραμπ. Εντωμεταξύ, αντικείμενο των συζητήσεων του κυρίου Ντούλε με τις αξιότιμες προσωπικότητες, όπως και με άλλους Γερουσιαστές και Κόγκρεσμαν που συμμετείχαν στην εκδήλωση, ήταν η πολιτική κατάσταση στην Αλβανία, η λειτουργία του κράτους δικαίου και της δημοκρατίας γενικότερα, ο σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων γενικότερα κι εκείνων της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας ειδικότερα, καθώς και οι προσεχείς κοινοβουλευτικές εκλογές.

*Στις φωτογραφίες: αριστερά ο κ. Ντούλες με τον κ. Gus Billirakis, δεξιά με τον κορυφαίο σύμβουλο του Donald Trump, κ. George Papadopoulos

Οι Αλβανικές αρχές ιδιωτικοποίησαν το ιστορικό μον...
Μυρίζουν μπαρούτι τα Βαλκάνια: Οι ΗΠΑ αποστέλλουν ...
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη