Συνεχίζοντας την περιήγηση στην σελίδα μας αποδέχεστε την χρήση της τεχνολογίας cookies.

Εκδήλωση μνήμης στον Ευάγγελο Ζάππα την Τρίτη στο Ζάππειο

Εκδήλωση μνήμης στον Ευάγγελο Ζάππα την Τρίτη στο Ζάππειο

«Η ευεργεσία στη σύγχρονη εποχή» είναι ο τίτλος ημερίδας που διοργανώνει η Επιτροπή Ολυμπίων και Κληροδοτημάτων και ο Σύλλογος Φίλων του Ζαππείου με αφορμή τα 161 χρόνια από τον θάνατο του μεγάλου ευεργέτη και αγωνιστή του 1821 Ευαγγέλη Ζάππα.

Με χορηγό επικοινωνίας τον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM 99,5, η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Ιουλίου στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου όπου θα μιλήσουν και θα τιμηθούν ο Δημήτρης Νανόπουλος, Ακαδημαϊκός, διακεκριμένος Καθηγητής Φυσικής Υψηλών Ενεργειών στο Πανεπιστήμιο του Τέξας Α & Μ, Μαρίνα Λαμπράκη -Πλάκα , Ομ. Καθηγήτρια Ιστορίας της Τέχνης, Διευθύντρια Εθνικής Πινακοθήκης -Μουσείο Αλεξάνδρου Σούτσου και ο ποιητής Τίτος Πατρίκιος.

Οι ομιλίες θα αρχίσουν στις 20.00 ενώ από τις 17.00 ως τις 19.00 ο ραδιοφωνικός παραγωγός του ΒΗΜΑ FM 99,5 Γιάννης Πετρίδης θα κάνει την καθημερινή εκπομπή του ζωντανά από το Περιστύλιο.

Τις ομιλίες θα προλογίσουν ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ολυμπίων και Κληροδοτημάτων κ. Γεώργιος Χρήστου, η πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του Ζαππείου κα Φαίνη Χατζηαθανασιάδου και ο ιστορικός συγγραφέας κ. Ελευθέριος Σκιαδάς.

Επίσης έργα της ζωγράφου Ζάννας Αστέμη εμπνευσμένα από την Αθήνα θα πλαισιώνουν την εκδήλωση της οποίας συντονιστής θα είναι ο ραδιοφωνικός παραγωγός του ΒΗΜΑ FM 99,5 και δημοσιογράφος Μάκης Προβατάς.

Είσοδος ελεύθερη


Τίρανα: Βαριά πρόκληση στο Μπαηράμ
Το Αργυρόκαστρο επισκέφθηκε ο Πρύτανης του Πανεπισ...
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

Απ' το Facebook μας

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη