Ο πιο μισητός πολιτικός της Αλβανίας για το 2015 είναι ο...

Ο πιο μισητός πολιτικός της Αλβανίας για το 2015 είναι ο...

Όπως κάθε χρόνο η αλβανική διαδικτυακή πύλη 1FAKT, έκανε δημοσκόπηση για τον πιο αγαπητό και τον πιο μισητό πολιτικό στην Αλβανία". Ως πιο αγαπητός αναδείχθηκε με 5200 ψήφους ο βουλευτής του Σοσιαλιστικού Κόμματος, Μπεν Μπλούσι και ως πιο αντιπαθής αναδείχθηκε ο επίσης βουλευτής του Σοσιαλιστικού Κόμματος, Κότσο Κοκδήμα με 9600 ψήφους.

Ο βουλευτής από το Κηπαρό κατάφερε να πάρει την πρωτιά με διάφορα από τον δεύτερο (έναν βουλευτή που έχει αποχωρήσει από το σοσιαλιστικό κόμμα) και κηρύχτηκε ο πιο μισητός πολιτικός της Αλβανίας αν και μέχρι στιγμής είναι το δεξί χέρι του πρωθυπουργού Έντι Ράμα.

Αν και είναι ιδιοκτήτης μιας μεγάλης εταιρείας δημοσίων σχέσεων και διαφημίσεων, μιας καθημερινής εφημερίδας και πολλών εβδομαδιαίων και μηνιαίων περιοδικών τα οποία φροντίζουν να τον έχουν στα εξώφυλλα τους κάθε τεύχος, αυτός κατάφερε να γίνει κάθε άλλο από αγαπητός.

Απ' ότι φαίνεται, ο Κότσο Κοκδήμας δεν έχει καταφέρει να γίνει αγαπητός απο την αλβανική κοινή γνώμη παρά τα αισθήματα μίσους που τρέφει για τον ελληνισμό της Χιμάρας και εκδηλώνει έμπρακτα με κάθε ευκαιρία. Πρόσφατα ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας Σαλί Μπερίσα, αποκάλυψε για τον Κοκδήμα, πως οι πρόγονοι του είχαν στήριξη την κυβέρνηση της Αυτόνομης Βορείου Ηπείρου του Ζωγράφου.

Στην προσπάθειά του να γίνει αρεστός στους Αλβανούς και να πλασαριστεί ως γνήσιος Αλβανός, ο Κότσο Κοκδήμας έχει ξεχάσει ότι, «την ρουφιανιά πολλοί αγάπησαν τον ρουφιάνο ουδείς»

Κοντά στις 12.000 οι αιτήσεις Αλβανών για άσυλο στ...
Γιορτές χωρίς ρεύμα στην Χιμάρα
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.himara.gr/

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη

X

Right Click

No right click