Συνάντηση Ντούλε με Νεολαία Ευρωπαϊκών Εθνοτήτων & Νεολαίας Βλάχων Αλβανίας

Συνάντηση Ντούλε με Νεολαία Ευρωπαϊκών Εθνοτήτων & Νεολαίας Βλάχων Αλβανίας

Ο κ. Ευάγγελος Ντούλε, συναντήθηκε με την οργάνωση της Νεολαίας των Ευρωπαϊκών Εθνοτήτων (ΥΕΝ) και το Συμβούλιο Νεολαίας των Βλάχων στην Αλβανία.

Ο Πρόεδρος του Κόμματος Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και ταυτόχρονα Αντιπρόεδρος της Βουλής της Αλβανικής Δημοκρατίας, κ. Ευάγγελος Ντούλε, υποδέχθηκε σήμερα την αντιπροσωπεία της οργάνωσης της Νεολαίας των Ευρωπαϊκών Εθνοτήτων (ΥΕΝ) με επικεφαλής τον κ. Matic Germovšek και το Συμβούλιο Νεολαίας των Βλάχων της Αλβανίας, κ. Κωστίκα Πότση.

Ο κ. Ντούλε εξέφρασε την ικανοποίηση αυτής της συνάντησης αξιολογώντας το έργο της οργάνωσης και εξέφρασε την προσωπική του υποστήριξη και του Κόμματος Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για μια ολοκληρωμένη συνεργασία σχετικά με τα δικαιώματα των μειονοτήτων στην Ευρώπη. Ο κ. Ντούλε παρουσίασε μια επισκόπηση της εφαρμογής της Διεθνούς Σύμβασης των Ανθρωπίνων Δικαιώματα και της Σύμβασης Πλαίσιο για τα Δικαιώματα των Μειονοτήτων στην Αλβανία.

Κατά τη συνάντηση επισημάνθηκε ότι αν και υπάρχουν επιτεύγματα στην εφαρμογή των διεθνών συμβάσεων, υπάρχουν ακόμη πολλά που πρέπει να γίνουν.

Ευχαριστώντας τον Αντιπρόεδρο της Βουλής για την υποδοχή, ο κ. Germovšek κάλεσε τον κ.Ντούλε στη διεθνή συνδιάσκεψη για την «προστασία των μειονοτικών δικαιωμάτων» που θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους.

Νέες συλλήψεις παράνομων μεταναστών στην Δρόπολη
Στις φυλακές Κορυδαλλού η 47χρονη που μαχαίρωσε το...
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.himara.gr/

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη