Ποιον είχε προτείνει ο Γκατζογιάννης για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Ποιον είχε προτείνει ο Γκατζογιάννης για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Για τους παλαιότερους είναι ένα γνωστό εξαιρετικά αμφιλεγόμενο πρόσωπο που τελευταία έχει επανακάμψει στην Ελλάδα. Ο ελληνοαμερικανός Νικ Γκέιτζ (Νικόλας Γκατζογιάννης) όχι μόνον είναι εδώ, όχι μόνο μπαινοβγαίνει στο Μαξίμου, όχι μόνο ήταν συνέχεια δίπλα στην Αμάλ Αλαμουντίν - Κλούνεϊ (φωτογραφία) όσο βρισκόταν στην Αθήνα αλλά προτείνει και τον επόμενο πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Σε δείπνο που έγινε τον Νοέμβριο σε σπίτι επιχειρηματία στα βόρεια προάστια της Αθήνας ήταν όπως αποκαλύπτει ο ΒΗΜΑτοδότης καλεσμένοι εκτός από τον κ. Γκέιτζ, ο Aμερικανός πρέσβης στην Αθήνα Ντέιβιντ Πιρς που είναι και στενός φίλος του, αρκετοί επιχειρηματίες, ένας βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και ένας βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Και όλοι αυτοί μαζί άκουσαν χωρίς κανείς να διαφωνήσει τον κ. Γκέιτζ να επιχειρηματολογεί γιατί δεν πρέπει να γίνουν εκλογές και γιατί δεν πρέπει να εκλεγεί ο Τσίπρας πρωθυπουργός.

Μάλιστα, υπέδειξε και τη λύση: «Ο μόνος που θα μπορούσε να ενώσει τον λαό είναι ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος της Αλβανίας. Είναι ο πλέον κατάλληλος για Πρόεδρος. Θυμηθείτε άλλωστε σε δύσκολες στιγμές του Ελληνισμού που είχαν αναλάβει ρόλο εθνικού ηγέτη τόσο ο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος όσο και ο Αρχιεπίσκοπος Δαμασκηνός» είπε.

Κι αυτό που έχει προφανώς μεγάλη σημασία είναι αν αυτό αποτελεί απλώς «έμπνευση» του ελληνοαμερικανού συγγραφέα του βιβλίου «Ελένη» (έχει γραφτεί για τη μητέρα του) ή το έχει συζητήσει και με άλλους.

Όπως για παράδειγμα με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον κ. Πιρς καθώς συναντάται πολύ συχνά και με τους δύο ως επισκέπτης του Μεγάρου Μαξίμου και της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα.

Μάλιστα, μια ακόμη ενδιαφέρουσα παρατήρηση του ΒΗΜΑτοδότη είναι το ότι ο κ. Γκέιτζ ήταν σκιά της Αμάλ Αλαμουντίν – Κλούνεϊ σε όλη τη διάρκεια της επίσκεψής της στην Αθήνα. Τον είχαν τοποθετήσει μάλιστα δίπλα της στο τραπέζι που παρέθεσε ο κ. Σαμαράς κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Αθήνα.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Το ναυάγιο του ατμόπλοιου «Χειμάρρα»
12 Δεκεμβρίου: Διπλή επέτειος τιμής και μνήμης για...

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!


 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.himara.gr/

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη