Μπερίσα: «Ιδού το σαράι του Κοκδήμα και του Ράμα στην Χιμάρα»

Μπερίσα: «Ιδού το σαράι του Κοκδήμα και του Ράμα στην Χιμάρα»

Ο απερχόμενος Αλβανός πρωθυπουργός, Σάλι Μπερίσα δημοσίευσε φωτογραφίες από την ανέγερση οικοδομής του βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος Κότσο Κοκδήμα, 20 μέτρα από την παραλία στο Κεπαρό της Χιμάρας, λέγοντας ότι είναι τα ανάκτορα του Αλβανού Πρωθυπουργού και του βουλευτή Κότσο Κοκδήμα.

«Κοιτάξτε πως προστατεύει ο Ράμα και Κοκδήμα τον περιβάλλον»,- γράφει ο Μπερίσα στο κοινωνικό δίκτυο Facebook.

«Στο Κεπαρό, 20 μέτρα από την άκρη της θάλασσας η κατασκευή των ανακτόρων Ράμα - Κοκδήμα μεγαλώνει μέρα με την μέρα! Δείτε την εικόνα! Η κατασκευή αυτή, είναι κατάφωρη παραβίαση του δικαίου περί προστασίας του περιβάλλοντος και των υδάτινων πόρων, το δίκαιο του χωροταξικού σχεδιασμού και αξιολόγησης των περιβαλλοντικών επιπτώσεων και του περιφερειακού σχεδίου παράκτιας ζώνης καθώς και του τοπικού σχεδίου του δήμου της Χιμάρας.

Για την παράνομη αυτή κατασκευή που επεκτείνεται μέρα με την μέρα, υπάρχουν δυο αποφάσεις κατεδαφίσεως από την αρμόδια υπηρεσία, του INUK, αλλά προστατεύεται από την κυβέρνηση.

Η προστασία του περιβάλλοντος, σημαίνει προστασία της υγείας μας και των μελλοντικών γενεών. Ως εκ τούτου, τα εγκλήματα κατά του περιβάλλοντος είναι απ 'τα σοβαρότερα εγκλήματα και στην Αλβανία όπου ο Έντι Ράμα είναι ο νούμερο ένα κακοποιός του περιβάλλοντος. Το να πιστεύει κανείς ότι ο Ράμα προστατεύει το περιβάλλον, είναι σαν να πιστεύει ότι υπάρχει τετράγωνος κύκλος»,- γράφει ο Μπέρισα

ΕΛΣΤΑΤ: Μέχρι το 1996 η επιστροφή ομογενών για εγκ...
Πιο κοντά από ποτέ η επαναχορήγηση των συντάξεων τ...
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.himara.gr/

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη

X

Right Click

No right click