Ο Κίτσιος κατηγορεί τον Ντούλε για την στάση του, μυστικές συναντήσεις MEGA - PS

Ο Κίτσιος κατηγορεί τον Ντούλε για την στάση του, μυστικές συναντήσεις MEGA - PS

Όπως διαβάσαμε σε άρθρο της εφημερίδας TEMA το οποίο υπογράφει ο αρχισυντάκτης της Mero Baze, ο πρόεδρος του MEGA κ. Κίτσιος σε επικοινωνία του με τον αρθρογράφο κατηγόρησε για ακόμη μια φορά τον πρόεδρο του ΚΕΑΔ κ. Ντούλε με αφορμή την στάση του στο θέμα της διοικητικής διαίρεσης.

Συγκεκριμένα σε άρθρο που δημοσιεύθηκε την Πέμπτη 31 Ιουλίου με τίτλο "Vula e kryeministrit" δηλαδή "Η βούλα του Πρωθυπουργού" ο Baze μεταφέρει τα όσα του είπε ο πρόεδρος του MEGA:

«Την ίδια στάση κρατάει και το άλλο κόμμα της ελληνικής μειονότητας στα νότια, το MEGA ο ηγέτης του οποίου μου έγραψε χθες ότι λυπήθηκε που η ελληνική μειονότητα ακόμη μια φορά έγινε μήλο της έριδος από τους πολιτικούς που επιδιώκουν προσωπική ανάδειξη. Και φυσικά τα είχε με τον αντίπαλό του τον Ντούλε».

Η στάση του κ. Ντούλε κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας είναι που ενόχλησε τον κ. Κίτσιο; ήθελε να ψηφίσει υπέρ του νέου χάρτη ώστε να μην προκαλέσει αντιδράσεις και να μην κατηγορηθεί πως προσπαθεί να αναδειχθεί σε προσωπικό επίπεδο; Μάλλον ο ηγέτης του MEGA έχει επιλέξει να μιλάει σε διαφορετικό ύφος με τους αλβανούς δημοσιογράφους απ' ότι στις ανακοινώσεις του κόμματος που απευθύνονται στους ψηφοφόρους.

Επίσης πληροφορηθήκαμε πως το τελευταίο χρονικό διάστημα 8 μεγαλοστελέχοι του MEGA βρέθηκαν στα Τίρανα για 4 ημέρες και είχαν συναντήσεις με το επιτελείο του Σοσιαλιστικού κόμματος. Οι συζητήσεις αφορούσαν την περίπτωση αποχώρησης του ΚΕΑΔ απ' την κυβερνητική συμμαχία, το κενό της εκπροσώπησης της Ελληνικής Μειονότητας να καλυφθεί απ' τους ιδίους.

Η ανεξήγητη αδράνεια των Αθηνών...
Η νέα εμφάνιση της ομάδας νέων Χιμάρας στα πλάισια...
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.himara.gr/

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη