Κοκδήμα: Άλλαξα γνώμη στον Πύρρο Δήμα για την διοικητική διαίρεση

Κοκδήμα: Άλλαξα γνώμη στον Πύρρο Δήμα για την διοικητική διαίρεση

Ο Πύρρος Δήμας προκάλεσε μεγάλο ενθουσιασμό στα μέσα ενημέρωσης και στα κοινωνικά δίκτυα με τη θέση που πήρε για την Χιμάρα να μην γίνει ένωση με το αλβανικό χωριό Βρανίστι.

Σήμερα ο Βουλευτής του Σοσιαλιστικού κόμματος κ. Κοκδήμα έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και διέρρευσε στα αλβανικά ΜΜΕ, πως μετά από συνάντηση που είχε ο ίδιος με τον Πύρρο για το θέμα αυτό χθες στο Κεπαρό του άλλαξε γνώμη. Διαβάστε τη έγραψε ο Κοκδήμα στο facebook.

«Εξήγησα στον Πύρρο την άποψη της αλβανικής κυβέρνησης για τη συγχώνευση της Χιμάρας με το Βρανίστι,ποια είναι τα οφέλη από τη συγχώνευση αυτή και της αλλαγές στο έδαφός της, στη σύνθεση του πληθυσμού, την οικονομία, για τη δομή και τα πρότυπα του νέου δημαρχείου κτλ..

Επίσης εξήγησα ότι ο Ντούλε και Μπολάνο έχουν αντιταχθεί και διαφωνούν στην ένωση με το Βρανίστι για κομματικά καιπολιτικά συμφέροντα.

Ο Πύρρος μου είπε πως ήταν αρκετές μέρες στην Χιμάρα, είχε έρθει με μια αρνητική ιδέα για τη μεταρρύθμιση, αλλά αφού συζήτησε με ανθρώπους και μίλησε μαζί, τώρα δημιούργησε εντελώς άλλη εικόνα.

Συμφωνήσαμε να συνεργαστούμε για την εδαφική μεταρρύθμιση επειδή εξυπηρετεί το μέλλον της Χιμάρας. Μου είπε ευθέως ότι το σχέδιο σας είναι καλό και θα μιλήσει με τις ελληνικές αρχές μόλις επιστρέψει στην Ελλάδα»

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/el_GR/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Πύρρος Δήμας: Η νέα διοικητική διαίρεση δεν μας βρ...
Εκατό χρόνια από τις μεγάλες αλλαγές στην Ηπειρο
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη