Σύλληψη Βορειοηπειρώτη για εμπλοκή στο καρτέλ ηρωίνης

Σύλληψη Βορειοηπειρώτη για εμπλοκή στο καρτέλ ηρωίνης

Το απόγευμα της Κυριακής άλλο ένα άτομο που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση της μεγάλης ποσότητας ηρωίνης, η οποία εντοπίστηκε την περασμένη Πέμπτη το βράδυ, συνελήφθη και κρατείται. Πρόκειται για τον Αλβανό υπήκοο Σ.Λ., στον οποίο είχε σταλεί μήνυμα μέσω κινητού τηλεφώνου και έτσι είχε καταφέρει να διαφύγει.

Ο συλληφθείς παραδόθηκε αυτοβούλως. Σύμφωνα με ανώτατο αξιωματικό που παρακολουθεί την επιχείρηση, αλλά και με πηγές της DEA και της Interpol, ο Σ.Λάγιος απασχολούνταν σε γνωστό bar-club των βορείων προαστίων. Παράλληλα, φέρεται να έχει πολλές διασυνδέσεις με άτομα της κοσμικής Αθήνας.

Αστυνομικές πηγές δηλώνουν στο zougla.gr, ότι ο συλληφθείς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην οικογένεια Γιαννουσάκη και εργαζόταν σε οικογενειακές επιχειρήσεις εστίασης και διασκέδασης.Στη συγκεκριμένη φωτογραφία, η οποία αναρτήθηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, διακρίνεται (αριστερά) ο Στυλιανός Γιαννουσάκης και (δεξιά) ο συλληφθείς Σ. Λάγιος, ο οποίος την Κυριακή παραδόθηκε αυτοβούλως στις αρχές. Διευκρινίζεται ότι ο Στ. Γιαννουσάκης δεν έχει συλληφθεί και λόγω εσφαλμένων διαρροών ενεπλάκη το όνομά του στην υπόθεση.

Οι πληροφορίες της ιστοσελίδας zougla.gr μιλούν για τον "Αλβανό" υπήκοο Σ. Λάγιο, οι δικές μας πληροφορίες όμως λένε πως ο νεαρός που παραδόθηκε είναι Βορειοηπειρώτης με καταγωγή απ' την Δίβρη.

Δείτε εδώ ολόκληρο το ρεπορτάζ

Kαλημέρα Χιμάρα (βίντεο)
Επιχείρηση της αλβανικής αστυνομίας στο Λαζαράτι, ...
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη