Προκλήσεις και προσβολές κατά των Χιμαραίων από Ράμα και Κοκδήμα

Προκλήσεις και προσβολές κατά των Χιμαραίων από Ράμα και Κοκδήμα

Στις αρχές Φλεβάρη πρώτοι σας αποκαλύψαμε μέσω ενός εύκολου quiz την συμφωνία πρώην προέδρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για την ανάληψη καθηκόντων Αλβανού προξένου στα Ιωάννινα.

Σύμφωνα με πληροφορίες συνεργάτη μας στα Ιωάννινα, ο κ. Γιάννης Γιάννης ανέλαβε τα καθήκοντά του την περασμένη Παρασκευή. Τώρα οι Αλβανοί πολίτες της περιοχής θα είναι στα ασφαλή χέρια ενός συμπατριώτη τους που θα κάνει τα πάντα για το καλό τους.

Επειδή δεν έχουν μείνει πολλά να πούμε για το γεγονός, θα αφιερώσουμε στον ίδιο ένα τραγούδι και στους αναγνώστες μας θα αφιερώσουμε το εμετικό καλωσόρισμα που του έκανε ο γνωστός μας κατά φαντασίαν συντονιστής μέσω του blog epirusgate. Τις επόμενες ημέρες θα προσπαθήσουμε να μάθουμε αν είχε την ευθιξία να παραδώσει την Ελληνική ταυτότητα ή αν την έχει ακόμη.

«Θέμα ημερών είναι η ανακοίνωση της ανάληψης της θέσης του γενικού Προξένου της Αλβανίας στα Ιωάννινα από τον αγωνιστή βορειοηπειρώτη, πρώην Γ.Γ. της "ΟΜΟΝΟΙΑ", Γιάννη Γιάννη. Πρόκειται για ένα καταξιωμένο στη συνείδηση των Ελλήνων της Αλβανίας στέλεχος της μειονότητας, ο οποίος γνωρίζει απ' έξω κι ανακατωτά τα προβλήματα της περιοχής αλλά και τα σημεία τριβής ανάμεσα σε Ελλάδα και Αλβανία. Είναι πραγματικά ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση, αφού η παρουσία του στα Γιάννενα θα εγγυηθεί ένα καλύτερο αύριο στις ελληνοαλβανικές σχέσεις και θα δημιουργήσει πνεύμα συνεργασίας και αλληλεγγύης ανάμεσα στους δύο λαούς, με γνώμονα πάντα τη διασφάλιση ενός καλύτερου αύριο για την ελληνική μειονότητα στη Βόρειο Ήπειρο.»

Διαβάστε επίσης:
Πρώην Πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα αναλάβει πρόξενος της Αλβανίας στα Ιωάννινα
Το ντεμασκάρισμα ενός πρώην ηγέτη

Προκλητική συνέντευξη Κοκδήμα σε ελληνικό κανάλι (...
Το αλβανικό lifestyle γοήτευσε τον Έλληνα Πρέσβη σ...
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη