Μιχάλης Σέρβος: «H ΠΟΑ προσπαθεί να με ενοχοποιήσει»

Μιχάλης Σέρβος: «H ΠΟΑ προσπαθεί να με ενοχοποιήσει»

Θέμα: Χρήματα από το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδος προς την Πανηπειρωτική Ομοσπονδία Αμερικής

Λεπτομερέστατα προσπάθησε να μάθει το Υπουργείο Εξωτερικών, από το Προεδρείο της Π.Ο.Α., που και πως ξοδεύτηκαν τα χρήματα που έστειλαν στην Οργάνωση επί Προεδρίας Μιχάλη Σέρβου 2005 – 2007, με ενημέρωσε ο φοροτεχνικός της Π.Ο.Α. κ. Χρήστος Τζέλιος.

Δεν είναι καθόλου “τυχαίo” λίγες μέρες μετά την εκλογή του καινούργιου Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Α. στο Σικάγο στις 9 Νοεμβρίου, 2013 “να έρθει σε επικοινωνία” μαζί τους το Υπουργείο Εξωτερικών και να ζητήσει τέτοιες πληροφορίες. Δεν είναι καθόλου “τυχαίο” το Υπουργείο να βάλει στόχο έναν Πρόεδρο της Π.Ο.Α. Δεν είναι καθόλου “τυχαίο”, το Υπουργείο να βάλει “στόχο” μόνον την Πανηπειρωτική Ομοσπονδία Αμερικής, αφού η πλειοψηφία των Οργανώσεων της Διασποράς έχουν αποδεχθεί οικονομική βοήθεια - χορηγία από τις εκάστοτε Ελληνικές Κυβερνήσεις.

Μετά από όλα αυτά τα “τυχαία” άρχισα τις δικές μου έρευνες και ενημερώθηκα από το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδος, ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ αυτό επικοινώνησε γραπτά ή προφορικά με το Προεδρείο της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Αμερικής, για τα χρήματα που έλαβε η Οργάνωση (μόνο) επί Προεδρίας Μιχάλη Σέρβου 2005 – 2007.

Μετά από το αποτέλεσμα των ερευνών μου, επίσημα, δημόσια και επώνυμα, ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ την ηγεσία της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Αμερικής, ότι οι δήθεν “πληροφορίες” που ζήτησε το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδος είναι “μύθος”, δηλαδή, ένα εκ του πονηρού κατασκεύασμα του τωρινού Προεδρείου της Π.Ο.Α., με προφανή σκοπό, να με απαξιώσει, να με υποτιμήσει, να με μειώσει και να με “ενοχοποιήσει”, αλλά και να παραπλανήσει τα μέλη της Π.Ο.Α., την Ομογένεια και τον Ελληνισμό γενικότερα. Και επ’ αυτού, διατηρώ κάθε νόμιμο δικαίωμα κι επιφύλαξη.

Μιχάλης Σέρβος
Πρόεδρος 2005 – 2007
Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Αμερικής

Οι επισκέψεις του Πατροκοσμά στη Βόρειο Ήπειρο
Στην εκατονταετηρίδα του Μακεδονικού Αγώνα

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!


 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.himara.gr/

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη