Κοντά στα παιδιά της Βορείου Ελλάδος ο Πύρρος Δήμας

Κοντά στα παιδιά της Βορείου Ελλάδος ο Πύρρος Δήμας

Την ευκαιρία να βρεθεί ακόμα μία φορά κοντά στα μικρά παιδιά και να τους μιλήσει για τις αρετές του αθλητισμού είχε ο Πύρρος Δήμας. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης μας επισκέφθηκε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, και μεταξύ των υπόλοιπων δραστηριοτήτων του, επισκέφθηκε και σχολεία της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.

Τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών συνόδευε ο αντιπρόεδρος Βαγγέλης Προκοπίδης, πρόεδρος της τεχνικής επιτροπής, σε μια επίσκεψη στο πλαίσια της διεύρυνσης των δραστηριοτήτων της ομοσπονδίας κυρίως προς την κατεύθυνση της αποκέντρωσης του αθλήματος.

Μια προσπάθεια, που όπως είναι γνωστό, έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό και σήμερα, εν μέσω οικονομικής κρίσης μεγιστοποιείται με στόχο την εδραίωση του αθλήματος ακόμα περισσότερο στην ελληνική περιφέρεια.

Το ενδιαφέρον που προέκυψε από τις επαφές με εκπροσώπους Περιφερειών και Δήμων για την ανάληψη και φιλοξενία εγχώριων αθλητικών διοργανώσεων της άρσης βαρών στις περιοχές τους υπήρξε αληθινά μεγάλο και αποτελεί δείγμα της αναγνώρισης της προσφοράς στον ελληνικό αθλητισμό τα τελευταία χρόνια.

Αρχικά, οι δύο εκπρόσωποι του ΔΣ της ΕΟΑΒ παρέστησαν στη γιορτή κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του σωματείου «Βύβων» Δράμας όπου ο πρόεδρος του Στέλιος Κουρομιχελάκης βράβευσε τον Πύρρο Δήμα για την προσφορά του στον αθλητισμό και ο πρόεδρος της ΕΟΑΒ στη συνέχεια απένειμε έπαθλο στον Δραμινό πρωταθλητή στίβου Κώστα Δουβαλίδη.

Κατόπιν υπήρξε συνάντηση προέδρου και αντιπροέδρου με τον δήμαρχο Δράμας Κυριάκο Χακίδη και τον αντιδήμαρχο Μιχάλη Νλεκάνη, οι οποίοι εξέτασαν το ενδεχόμενο φιλοξενίας στη πόλη τους του πανελληνίου πρωταθλήματος άρσης βαρών 2014.

Στη συνέχεια, ο Πύρρος Δήμας επισκέφθηκε τους μαθητές περίπου δέκα δημοτικών σχολείων της Δράμας και τους μίλησε για τις χαρές και την ανάγκη του αθλητισμού.

Ενδιαφέρον για τη φιλοξενία αγώνων υπήρξε και εκ μέρους του δημάρχου Προσοτσάνης Άγγελου Λισελή, με τον οποίο έγινε εθιμοτυπική συνάντηση όπως και στην Καβάλα με τον αντιπεριφερειάρχη Αρχέλαο Γρανά και τον αντιπεριφερειάρχη Αν.Μακεδονίας – Θράκης Γιώργο Γερομάρκο.

Νωρίτερα, το περασμένο Σάββατο, οι Πύρρος Δήμας και Βαγγέλης Προκοπίδης παρακολούθησαν στην Πυλαία Θεσσαλονίκης το πανελλήνιο πρωτάθλημα άρσης βαρών (σε πάγκο) ΑΜΕΑ και είχαν συνάντηση για περαιτέρω στενή συνεργασία με τον πρόεδρο της Παραολυμπιακής Επιτροπής Γιώργο Φουντουλάκη.

Οι επαφές και οι συναντήσεις της ομοσπονδίας άρσης βαρών στην ελληνική περιφέρεια και όχι μόνον θα συνεχιστούν και το επόμενο χρονικό διάστημα με στόχο την επίλυση προβλημάτων και τον καλύτερο συντονισμό ομοσπονδίας, φορέων και σωματείων.

sentragoal.gr

Εκτροφείο της Αλ Κάιντα και της τρομοκρατίας η Αλβ...
«Κοπή Πίτας Νεολαίας Βορειοηπειρωτών» - 1η Φεβρουα...
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.himara.gr/

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη

X

Right Click

No right click