Κατά τι ώρα συναντηθήκατε με τον κ. Παπούλια κύριε δήμαρχε;

Κατά τι ώρα συναντηθήκατε με τον κ. Παπούλια κύριε δήμαρχε;

Κατά τι ώρα συναντηθήκατε με τον κ. Παπούλια κύριε δήμαρχε;
Έκπληκτοι διαβάσαμε τις τελευταίες δημοσιεύσεις στην προσωπική σελίδα του δημάρχου Χιμάρας στο facebook. Σε μια απ' αυτές έγραφε πως ήταν προσκεκλημένος της Ελληνικής Πρεσβείας και πως θα συναντούσε τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Παπούλια. Ζητούσε μάλιστα απ' τον κόσμο να του προτείνει θέματα προς συζήτηση


Συγκεκριμένα η δημοσίευση έγραφε:

Αγαπητοί φίλοι και φίλες!
Σήμερα θα είμαι στα Τίρανα, καλεσμένος από την ελληνική Πρεσβεία και το Προεδρείο της Ελληνικής Δημοκρατίας με αφορμή την επίσημη επίσκεψη του Πρόεδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια στην Αλβανία. Κατά τη διάρκεια αυτής της επίσκεψης θα είμαι σε θέση να συναντηθώ και να συζητήσω με τον Πρόεδρο Παπούλια για τα διάφορα προβλήματα της κοινότητας της Χιμάρας. Οι προτάσεις και οι ανησυχίες σας είναι ευπρόσδεκτες και θα είμαι στην διάθεσή να τα εκφράσω στον Έλληνα πρόεδρο της Δημοκρατίας.


Οι δικές μας πληροφορίες κάνουν λόγο για συμμετοχή του κ. Γκόρου σε συνέδριο με θέμα "Ενεργειακή συνεργασία Ελλάδας-Αλβανίας" όπου μίλησε ο υπουργός περιβάλλοντος κ. Μανιάτης και ο αλβανός υπουργός ενέργειας κ. Νταμιαν Γκικνούρι. Στο συνέδριο συμμετείχαν δήμαρχοι από πολλές πόλεις της Αλβανίας και η πρόσκληση είχε αποσταλεί απ' το Ελληνοαλβανικό επιμελητήριο.

Είναι στα καλά του ο Ταγίπ Ερντογάν;
Μουσείο Παιδείας στην Άνω Δρόπολης
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη